anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi place mult de o fată şi aş vrea să o invit în oraş. Eu mă gândeam să o invit la o cafea. Şi aş vrea să-i dau un parfum şi o floare cadou. Sau îmi recomandaţi un alt tip de cadou şi un alt loc mai bun pentru prima întâlnire?
Dau fundă pentru cel mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| Allison101 a răspuns:

Pare-mi-se ca TPU a șters cam jumate din răspunsul meu pentru ca era prea lung :I în fine restul răspunsului era : Ea va lua invitația ca pe o glumă și atunci ii vei putea spune frumos ca nu glumesti "Îmi place sa vorbesc cu tine și mi-aș dori sa be vedem fata in fata mai mult" Dacă te refuza nu ai invitat-o la o întâlnire romantică deci nu pici de prost cum s-ar zice iar dacă accepta după câteva întâlniri prietenești ii poti spune ca îți dorești una reala. În cazul în care iei primele întâlniri ca între prieteni nema trandafiri. Te poți oferi sa plătești nota sau sa ii iei o înghețată dar fără gesturi prea romantice. Fi gentleman și astfel o vei cuceri. După vreo 3 întâlniri de genul asta invit-o la una reala și atunci întra în vigoare trandafirul laughing

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cadou pentru prima intalnire?
mai multe decat suficient flori

| RainmakerX a răspuns:

Niciodata sa nu dai un cadou scump dupa primele intalniri si fara o anumita ocazie.
Daca vrei sa iei ceva atunci ia o floare sau un buchet mic. Nu exagera! Cu timpul, dupa ce iti dai seama clar ce fel de persoana este, o sa-i poti da si lucruri mai scumpe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parfum la prima intalnire? Si dupa se plang baietii ca mai toate fetele sunt invatate aiurea cu cadouri. O floare ajunge.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Daca iti permiti eu te-as sfatui sa-i cumperi un buchet splendid de flori, chiar daca nu o sa-ti impartaseasca sentimentele, banii se fac nu-i problema, impresia insa nu.

| Allison101 a răspuns:

La prima întâlnire niciodată sa nu mergi cu mai mult de o floare. Se va speria, vorbesc serios, ia lucrurile încet. O cafea e perfectă pentru prima întâlnire și eventual o plimbare prin parc, dacă vrei neapărat sa ii mai faci vreun cadou poți sa te oferi sa plătești nota și cumpără-i o înghețată, nici o fata nu refuza înghețata crede-mă xD chiar de zice nu e de fapt da. Vezi sa nu exagerezi cu cadourile la prima întâlnire, nu doar ca se va speria dar se va și simți foarte prost și inconfortabil astfel nedorindu-si sa mai iasă cu tine altă data. La o întâlnire cel mai mult contează manierele. Crede-mă ca e mai prețios sa ii deschizi ușa și sa ii vorbești frumos decât sa ii cumperi un parfum. Încă un sfat, dacă e genul de fata care insista și insista și insista sa plătească pentru ea las-o sa o facă, eventual urmează-mi sfatul cu înghețata și poți plăti tu aia.
Nu încerca să o săruti de la prima întâlnire și nici chiar sa o ții de mana, dacă ești un băiat serios arată-i asta și limitează-te la un pupic pe obraz, va aprecia, nu uita de numărul de telefon (în caz ca nu îl ai deja) și e decizia ta dacă vrei sa stabilești următoarea întâlnire la sfârșitul primeia sau sa o suni/trimiți mesaj în alta zi. Nu aștepta enorm pentru a trimite acel mesaj. După tot romanul oricum cea mai importantă chestie e sa fi gentleman, restul sunt detalii.

| Aztecul a răspuns (pentru Allison101):

Eu sunt timid de fel.
În faţa calculatorului am mai mult tupeu. O cunosc şi în realitate. Am stat de vorbă cu ea dar nu am avut curajul să o invit până acum. Mai reacţionez la pozele ei cu ''ador'' îi mai trimit şi stickere din acelea cu inimi. Şi ea reacţionează la fel, dar daca continui aşa o să creadă că sunt obsedat de ea? Şi cum să o abordez cel mai bine printr-un mesaj, că nu pot să-i scriu pur şi simplu '' dacă vrei să ieşi în oraş cu mine ''
Şi dacă mă refuză, atunci ce fac?

| Allison101 a răspuns (pentru Aztecul):

Inimioarele sunt ok dar nu prea multe (mereu ce e prea mult strică) dar dacă și ea reacționează la fel e destul de ok. Cât despre cum să o inviti în oraș, dacă aveți vreo pasiune comună sau vrie glumă pe care doar voi doi o înțelegeti și ai cum sa o inviti prin asa ceva pe ocolite ar fi perfect, dacă nu va trebui sa o inviti direct dar într-un mod prin care sa nu o faci sa para ca o invitație la o întâlnire ci mai degrabă ca și cum v-ați vedea ca și prieteni, apoi o poți invita din nou și altfel vei prinde mai mult curaj și vei putea sa ii spui în fata ca vrei o întâlnire reala nu una între prieteni. Ai putea sa spui ceva de genul "E cam frig afară, nu ai vrea sa ne încălzim la o cafea?

| Allison101 a răspuns (pentru Aztecul):

Pare-mi-se ca TPU a șters cam jumate din răspunsul meu pentru ca era prea lung :I în fine restul răspunsului era : Ea va lua invitația ca pe o glumă și atunci ii vei putea spune frumos ca nu glumesti "Îmi place sa vorbesc cu tine și mi-aș dori sa be vedem fata in fata mai mult" Dacă te refuza nu ai invitat-o la o întâlnire romantică deci nu pici de prost cum s-ar zice iar dacă accepta după câteva întâlniri prietenești ii poti spune ca îți dorești una reala. În cazul în care iei primele întâlniri ca între prieteni nema trandafiri. Te poți oferi sa plătești nota sau sa ii iei o înghețată dar fără gesturi prea romantice. Fi gentleman și astfel o vei cuceri. După vreo 3 întâlniri de genul asta invit-o la una reala și atunci întra în vigoare trandafirul laughing