arintii nu stiu de asta si mi-e foarte rusine sa le dau aceasta veste si stiu ca nu e sfarsitul lumii daca iei o nora mica dar na am luat-o pe nedrept.Dau funda aceluia ce imi spune cum sa le dau aceasta veste.
arintii nu stiu de asta si mi-e foarte rusine sa le dau aceasta veste si stiu ca nu e sfarsitul lumii daca iei o nora mica dar na am luat-o pe nedrept.Dau funda aceluia ce imi spune cum sa le dau aceasta veste.					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ar fi trebuit sa le spui in momentul in care s-a intamplat, pentru a putea lua atitudine fata de profesoara si sa fie sanctionata la timp.
Si in legatura cu "ea nu s-a mai uitat pe pagina urmatoare" trebuia sa ii intorci tu pagina si sa-i arati. Daca faci asta acum, dupa aprox. o sapt., poate sa sustina ca ti-ai facut tema dupa ce ti-a dat nota, ca sa ai cum sa faci scandal.

Salut stim cu totii cum sunt profesorii din pacate
 din pacate dar daca nu le zici acum va fi mai rau cand o sa afle ei. Deci mai bine le zici si cred ca o sa inteleaga daca au timp sa te asculte, ca pana la urma ce dumnezeu profesoara mai e si aia?
 dar daca nu le zici acum va fi mai rau cand o sa afle ei. Deci mai bine le zici si cred ca o sa inteleaga daca au timp sa te asculte, ca pana la urma ce dumnezeu profesoara mai e si aia? nu vreau fundita doar pentru ca stiu cum e
 nu vreau fundita doar pentru ca stiu cum e nu dau raspuns sa primesc fundita dau unele raspunsuri ca sa primesc altele
 nu dau raspuns sa primesc fundita dau unele raspunsuri ca sa primesc altele