| VanessaTurbo a întrebat:

Nu vi se pare ca timpul trece prea repede? Acum un an pe data imi aduc aminte perfect ce faceam, parca au trecut doar cateva luni nu un an.Sincer,simt ca si de acum 2 ani a trecut foarte repede,simt ca toate amintirile frumoase pe care le-am trait se duc din ce in ce mai in spate, din ce in ce mai repede. Dupa voi cum e? Vi se pare ca timpul trece repede? Scuze pentru categorie nu am stiut ce sa pun.

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Of, la naiba ca da. Știu exact ce simți! Asa sunt și eu.La anul intru clasa a 12 a și efectiv nu pot sa accept asta. Ma simt încă un copil și simt ca as vrea sa mai copilăresc ceva vreme însă trece oribil de repede.Nu știu cum Dumnezeu când eram clasa a 4 a parca zilele erau duble, jur! Simțeam ca aveam timp de efectiv orice, uneori din contra, ca parca nu mai trece odată...sad

3 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Da, mai ales ultimul an si pentru mine a zburat foarte repede. Acum m-ai facut sa ma gandesc, oare peste un an voi fi tot aici? face acelasi lucru? raised eyebrows

| BroascaCuElice a răspuns:

Sentimentul ca timpul trece mai repede este un efect al imbatranirii. Abilitatea noastra de a constientiza trecerea timpului se altereaza o data cu inaintarea in varsta.

| AelinGalathynius a răspuns:

În Biblie spune că:un an o sa ni sa para ca o luna, ce.i drept cam așa și este azi suntem mâine numai suntem, trăim vremurile din urma..trebuie sa ne pocăim de păcate că va fi strâmtoare între neamuri...vegheați deci ca ziua aceea este aproape!