anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent am șters o fată din listele de prieteni de pe toate rețelele de socializare.
Mi-a plăcut în trecut de această fată și nu am primit atenția la care aveam eu pretenție, ceea ce poate fi o prostie și din partea mea știu.
Așteptam să-i ofer un cadou promis și când să mă apropii a luat în brațe un alt băiat, nu e tocmai cel mai bun "feeling", nu?
Și nu pentru că a greșit cu ceva, ci pentru că am vrut să pun capăt acestei chestii, am vrut să se termine, așa că am decis să o șterg
Întrebarea mea este, ce variante de raspuns i-aș putea da dacă mă întreabă de ce am făcut asta? Cu siguranță nu îi pot spune toate fazele de mai sus.
Funda, aștept păreri

3 răspunsuri:
| Anjaa a răspuns:

În locul tău i-as spune adevărul. Nu este nimeni vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu ar fi trebuit sa o ștergi de la prieteni pentru atat. Poate mai exista o șansă, poate dacă vorbești cu ea veți clarifica anumite lucruri. Îmi pare ca ea nu știe ca o placi... poate te considera doar un prieten. Acum ca deja ai sters-o iti recomand sa îi trimiți tu primul un mesaj ca sa nu îi lași impresia ca ai urmărit doar sa fii cu ea și ca nu contează deloc prietenia voastră. Spune-i doar ca ai fost dezamăgit și ai reacționat prost sau spune-i ca iti pare rău si vrei să fiți în continuare prieteni daca iti doresti asta. Daca esti sigur ca vrei sa pui capat poti foarte bine sa nu ii raspunzi la intrebare din moment ce nu te mai intereseaza de ea poate sa se supere ( cam greu nu?) Dacă ți la ea cu adevarat nu renunța... Tu știi mai bine ce vrei sa faci

| floryy23 a răspuns:

Pai daca nu mai vrei deloc sa comunici cu ea ii poti spune ca pur si simplu nu mai vrei sa fi-ti prieteni dar daca cumva vrei sa mai pastrezei legatura ii spui adevarul dar mai indirect

| xerxes1 a răspuns:

Nu-i pasa oricum de tine, a rasuflat usurata.