| mqtei a întrebat:

Salut TPU. Sunt clasa a 7 ea si de cand ma stiu n-am fost cam niciodata un copil prea cuminte.
Uneori nu prea ma regasesc in generatia asta pentru ca mi se pare ca am uitat sa copilarim si stam doar pe ecrane (nu ca eu nu as sta). Eu de obicei sunt prietenul ala care afara se gandeste mereu la ce tampenii sa faca iar in ultimul timp am cam ramas fara idei. As vrea cineva (preferabil mai mare) sa imi povesteasca cam ce tampenii facea cand era copil sa ma amuz sau poate sa ma inspir si eu rolling on the floor)).
Am impresia ca am facut cam orice e posibil in orasul meu cel putin.

Răspuns Câştigător
| Anonim147943 a răspuns:

Ai dreptate. La scoala tot auzi "taci din gura", "vezi sa nu spargi geamul", poti adauga o gramada de lucruri (nu ma refer ca trebuie sa faci prostii). Daca ar fi sa comparam ce prostii au facut profesorii nostri in copilarie... happy a cam uitat lumea ca odata in viata trecem prin aceasta copilarie, ca si ei au facut poate chiar prostii mai mari decat noi si daca vrei sa ai amintiri mai frumoase nu trebuie sa stai in pauze doar in banca si sa fi sfintisor. Nici eu nu pot sa zic ca sunt prea cuminte, toata clasa noastra era sa aiba nota scazuta la purtare, dar cred ca profesorii, parintii vor sa fim cuminti ca sa se mandreasca cu noi si sa ajungem cineva in viata. Dar cu siguranta daca stai doar in banca si nu scoti nici un sunet nici macar in pauze, nu mai ai cu cine sa comunici. Asa ca, viitorul este in fata!

| mqtei explică (pentru Anonim147943):

Asa este! Eu nu am putut niciodata sa stau nemoscat in pauza in banca fara motiv. Ma gandesc ca timpul trece defeaba pe langa mine si trebuie sa fac ceva in el. Multumesc de raspuns!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iesi si bate mingea cu prietenii, ori mergi la o sala de sport si inscrie-te la ceva ce-ti place.

Educatia fizica si sportul sunt importante la varsta asta, fiindca iti ajuta corpul sa creasca si sa se dezvolte frumos, sanatos si armonios.

suntserios
| suntserios a răspuns:

As fi copil si sa te bucuri de copilarie nu inseamna tampenii sa stii