| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! Am 19 ani si înainte nu îmi doream sa am tatuaje dar m-am gândit sa fac unul cu o inima frântă și o data pe ea gen sa fie 13.11. 2020 sau Nov 2020 oare cum ar fi mai bine?
Tatuajul reprezinta ca am pus suflet într-o fata, a fost prima fata de care m-am îndrăgostit și nu a vrut sa fie cu mine, doar m-a folosit și și-a bătut joc de mine!
Oare cât m-ar costa sa îmi fac un tatuaj mic? Vreau sa fie mișto cu o inima frântă și o data pe ea dar nu știu dacă o sa fie ceva sa îmi placa gen nu stiu cum o sa arate!
Și dacă vreau sa ma angajez la un supermarket sau restaurant o sa ma primească cu tatuaj gen o sa ma afecteze cu ceva?

11 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

13.11.20...cam patetic, dar fie laughing

| Den1sa a răspuns:

Nu stiu de ce ai vrea sa ai un tatuaj care sa se refere la fosta ta relatie, ne tei gindit ca o sati afecteze relatiile viitoare avand un tatuaj efectiv despre fosta ta, dar imi place ideea totusi pentru ca o sati reaminteasac mereu ca in lumea asta exita pestoane care nu te merita in fine 13.11. 2020 mie imi place mai tare, referitor la pret cauta pe net saloane care fac tatuaje sunai si intreaba cât ar costa ca noi nu prea avem de unde sa stim si de asemenea n-are nici o treaba tatuajul cu joburile astea, nu o sa te afecteze in nici un fel!
Sper ca ti-am fost de ajutor

| nyoentox2002 explică (pentru Den1sa):

Aia nu o fost împreună cu mine!

| nyoentox2002 explică (pentru Den1sa):

Aia nu o fost împreună cu mine!
Și dacă o sa am o viitoare relație o sa ii spun ca o fost asa ca mi-a plăcut mie si ca nu semnifica nimic

| Crescent a răspuns:

Nu merita. Daca vrei neaparat un tatuaj, incearca altceva. Peste cativa ani o sa regreti. Chiar daca nu o sa uiti intamplarea cu fata, o sa treci peste.

| nyoentox2002 explică (pentru Crescent):

Tatuajul ala vreau sa fie Ceva din viata mea, plus ca ar arata mișto pe mana mea o inima de aia! Zic doar sa fie o întâmplare, eu nu vreau sa fac un tatuaj numai de moda vreau sa semnifice ceva ca după ma plictisesc de el!

| Crescent a răspuns (pentru nyoentox2002):

Si nu te gandesti ca viitoarea ta prietena o sa fie deranjata de asta?

Aia nu o fost împreună cu mine, doar mi-a dat speranțe false

Aia nu o fost împreună cu mine, doar mi-a dat speranțe false, dacă o sa a viitoare relație o sa spun ca nu semnifica nimic tatuajul, doar mi-a plăcut

| Den1sa a răspuns (pentru nyoentox2002):

Fa ce vrei e alegerea ta daca tie iti place nu are nimmeni cine sa te opreasca

| Eireann a răspuns (pentru nyoentox2002):

Nu inteleg de ce vrei neaparat sa pui o data - e kai usor sa spui ca un tatuaj e doar decorativ daca nu are elemente specifice. In plus o fata care nu te-a iubit are asa multa importanta pentru tine incat vrei ca data refuzului sa o si marcata pe tine pentru toata viata?