anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.
Am avut o relație de 3 ani in care ne-am iubit enorm, era fata perfectă, nu voia bani, cadouri, chestii mărețe.
Am făcut atâtea împreună, am fost prin atâtea locuri, am împărțit patul, mâncarea, lucrurile noatre.
Dar cam in ultimele luni de relație a început să scârție, eu incepusem o perioadă mai grea cu munca, eram plecat, imi era greu, veneam cam 3 zile pe lună acasă, devenisem mai rece, mai distant, dar tot o iubeam si abia așteptam s-o văd.
Mai apoi am început să lucrez in zona in care locuiesc, dar tot așa, eram la început cu munca, incepeam să descopăr cum e viața cu adevărat, a fost greu.
Am fost rece si distanta o perioadă, ea încerca să mă înveselească, dar nu prea voiam, adică ieseam serile cu mașina, mergeam la ea, stăteam împreună, dar uneori tot ce voiam era să stau singur în liniște, dar ea se supăra că de ce n-o bag in seamă si chestii.
Ne înțelegeam, dar parcă nu mai era acea pasiune.
Apoi mi-a cerut o perioadă de distanță, pauză, voia să iasă, să se distreze cu prietenii, cu grupul.
Ieșea seara, răspundea greu, nu prea mai știam nimic de ea, iar după cam o lună de distanță, a apărut despărțirea.
Eu luptam in fiecare zi s-o recâștig, să ieșim, dar ea nu voia, nu voia să iasă cu mine, să mă vadă, să petrecem timp împreună.
Iar după vreo 3 zile de la despărțire (nu pot sa-i zic chiar despărțire, a fost o perioadă de distanță in care ea tot spunea subtil că suntem despărțiți și că poate să facă ce vrea de acum) am aflat că era in brațele altuiva, se țineau de mână si se sărutau, asta după cateva zile după ce ne-am despărțit, nu ne-am mai vorbit și asta m-a distrus.
După tot ce am făcut împreună, ne-am văzut in atâtea feluri si ipostaze.
Stătea in brațele lui si nici nu se uita la mine, de parcă eram un străin ce n-a existat in viața ei.
Apoi o săptămână nu puteam mânca, orice gură luam imi venea să dau înapoi, nu mai zic de lipsa de somn, senzația că ești slăbit, că am pierdut vreo 6 kg in 5/6 zile.
Dar încă o iubeam atât de mult și îmi era atât de dor încât am căutat-o.
Si cu greu am inceput să vorbim, apoi părea că vrea și ea să vorbească cu mine, părea că îi este dor.
Apoi am început să ieșim pe ascuns, fără să știe "actualul" ei sau oricine altcineva.
Vorbeam prin mesaje si chestii fără ca el să știe și i-am zis că nu prea e bine ce facem și că ar trebui să ia o decizie.
Mi-a zis că are nevoie de timp ca să decidă.
Apoi n-am mai vrut eu sa continuăm, dar m-a căutat ea. Am vorbit iar, iar după câteva zile i-am zis că nu pot așa, să stau si să aștept.
Ziua mă chema la ea, iar seara ieșea cu el.
O iubesc atât de mult, a fost totul pentru mine și chiar o vreau înapoi, dar nu știu dacă să mai încerc, mi-a zis să-i dau puțin timp, am observat că și ea se apropiase de mine și că își dorește să ne împăcăm și știu sigur că dacă mă implic destul de tare, o voi recâștiga.
Ea mi-a zis că motivul pentru care a făcut asta a fost că am fost prea rece în timpul relației și că nu i-am acordat destulă atenție. Mi-am cerut scuze și i-am zis că am realizat unde am greșit și că nu se va mai repeta, am realizat că nu pot fără ea.
Mi-a zis să-i dau timp că se va întoarce. Voi ce spuneți, să iert, să lupt in continuare?
Ambii ne dorim, dar aveam rețineri si frici și nu știu cum să procedez.

6 răspunsuri:
| GoganAdrian a răspuns:

Nu mai fii mă lache tu ești acolo ii duci Doru și ea ajuta pe altul sa o bage înapoi fa ceva cu viața ta

| darrio2007 a răspuns (pentru GoganAdrian):

Cine e Doru?

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru darrio2007):

Varul meu de gradul 15.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Alt geniu literar?

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu merita. Nu o spun din rautate sau frustrare ( nu am de ce sa fiu asa ). O spun doar pentru ca ai nevoie sa te gandesti atent la situatia asta.

1.Ai spus ca ati stat 3 ani impreuna si erati fericiti. Nu trebuie sa fi geniu incat sa realizezi ca schimbarea ta profesionala v-a indepartat. E clar ca femeia, nu prea e indicat sa o tii la distanta cand esti impreuna cu ea. Si in viata vei fi nevoit sa faci sacrificii si compromisuri.
Ori iti gasesti o alta slujba sau ori faci ceva sa fi mai disponibil din cand in cand.

Nu zic ca e doar vina ta, ci zic ca trebuie sa iei si aspectul asta in calcul atunci cand esti impreuna cu cineva.

2. In ceea ce o priveste pe prietena ta, nici ea nu e usa de biserica. Si mai rau a facut cand te-a pastrat pe tusa in timp ce ea se cordea cu altul in lipsa ta. In loc sa-ti comunice lucrul asta din timp si sa va ganditi amandoi la o solutie, sau macar sa-ti zica din prima ca nu o sa mai fie cu tine, daca continui asa cu distanta, ea a ales sa te tradeze si sa te insele.

Fi sigur ca te-a inselat cat timp inca mai erati impreuna. Pentru ca o femeie niciodata nu iti da papucii daca nu are un "plan de rezerva". E in adn-ul ei sa fie mereu disponibila, daca ceva "ii lipseste de acasa".

In concluzie trebuie sa tragi linie si sa alegi: Chiar vrei sa reincalzesti ciorba cu o persoana care te-a tradat in trecut? Nu incerc acum sa-ti antagonizez prietena. Ca poate e chiar de treaba si distractiva. Dar daca ea a ales sa te insele in loc sa comunica mai intai cu tine, eu zic ca ar mai trebui sa te gandesti daca chiar esti dispus sa mai treci o data prin asa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Relatia asta este rupta si irecuperabila, fiindca nu sa va intoarce nimeni acolo unde nu-i fericit (a).
De ce sa mai pierzi timpul inutil?
Cauta-ti pe cineva nou cu care sa incepi o relatie noua, frumoasa, fara probleme si trecut urat cu inselat, minciuni samd.