| crackster a întrebat:

Am invitat o fata la un suc acum doua zile. A fost de acord sa mergem maine( am amanat de doua ori pana acum). Vreau sa-mi dati ceva sfaturi. Ar fi mai bine sa o duc la un suc sau la o prajitura?
Specific ca am 18 ani.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar fi frumos sa o inviti intr-un loc unde se poate servi si prajitura si suc, asa ar fi frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Scoate-o la un suc, e foarte bine, să te comporţi frumos cu ea, o respecţi, vorbeşti frumos şi totul va decurge foarte bine.
Te pup!

| GizazCraist a răspuns:

Nu prea conteaza daca mancati/ beti ceva
De obicei la o asemenea ntalnire e important sa va simtiti amandoi bine si sa faci o impresie buna
Eu as recomanda o plimbare in parc

| crackster explică (pentru GizazCraist):

Ne-am plimbat deja de foarte multe ori in parc...

| FUCKy0u a răspuns:

Pai du-o la o cafetarie si i-ai si o prajitura si un suc.Intereseaza-te sa nu aiba alergie la ceva si incearca sa fii cat mai relaxat si sa-i vorbesti frumos si respectuos.Succes!

| alealexuta a răspuns:

Buna.Daca ai amanat deja de doua ori.laughing..Cred ca saraca fata spune."De ce as mai iesi cu el"..In fine rezolvarea mea este:
De ce nu le faceti pe amandoua in acelasi timp?
Megeti la Mall..si acolo iti iei si suc si prajitura..Acolo ea o sa aleaga ce vrea si specific crred ca normal tu o sa platestibig grin. Funda?

| cookieemo02 a răspuns:

Pai daca ai 18 ani ce sfaturi sa-ti dau eu o fata de 13 ani? laughing In fine, fiind fata ti-as recomanda sa o duci la o pizzerie sau un restaurant(ar fi mai indicat) pentru ca fetelor le plac chestiile sofisticate si elegante... sper sa-ti fie de ajutor, funda? big grin

| codx a răspuns:

Nu conteaza unde o ducilaughing