| Green0227 a întrebat:

Bff-a mea e fata si de curand si-a facut un iubit si ea vrea sa renunte la mine, ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Mereu cand iti faci un iubit sau iubita timpul cu prieteni se scurteaza.
In cazul tau este mai nasol pentru ca iubitului ei nu cred ca o sa ii convina sa iasa cu un alt baiat in parc, sa stea la telefon sau pe internet cu el etc. Vorbeste cu ea si incearca sa o convingi si poate va veti imprieteni toti trei. Daca ii vei arata timpului ca nu ai alte ganduri cu iubita lui poate nu va fi o problema.

| Green0227 explică (pentru Freya1):

Am incercat sa vb, dar ea o tine tot pe a ei!
Probabil e mult prea indragostita si nu se gandeste la tot ce am facut amandoi!

| Freya1 a răspuns (pentru Green0227):

Pai las-o un timp si poate isi va reveni.

| Green0227 explică (pentru Freya1):

Posibil, adica ea imi povesteste tot ce a facut si imi cere mereu sfaturi. La un moment dat probabil o sa ii fie dor si o sa ma caute. Zic eu

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal ca la inceputul relatiei sa stea mai mult cu el, e o noutate in viata ei si cand te îndrăgostești îți si sta mintea mai mult la acela. Las-o si tu până îi trece putin si dupa eventual poti sa-i spui ca ti se pare ca nu-ti mai acorda suficientă atentie.

| OldSoul a răspuns:

Renunti si tu la ea fara discutii.
Esti in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai vorbi cu ea cateva saptãmâni, daca vede asta o sa creada ca ai alte fete care le placi. Si se va intoarce la tine, dar propune sa faci dragoste sau sa o folosesti pe la spatele iubitului ei.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Daca renunta la tine permanent inseamna ca nu are deloc devotament fata de tine si ca uita de unde a plecat, o simpla t@%fa, daca sta mai putin cu tine si mai mult cu ala inseamna ca nu a renuntat