Nu e normal câteodată sa te temi, sa te gândești. Nu cred ca sunt premoniții dar dacă sunt ar fi bine.În orice caz tu trebuie sa te relaxezi sa ai gânduri bune, calme, pașnice. Mult noroc
Practic te intrebi ceea ce sa intrebat omul de mii de ani,scopul,sensul vieti,dar,oare are ceva rost,sens? chiar in seara am vazut un film,pomul vieti,despre inutilitatea existentei umane pe pamant,nu exista scop,sens,suntem doar niste praf de stele care este constient de exista sa,nu poti stii viitorul,da e un mister,de asta e asa dramatica viata dar si misterioasa, mai bine ai citi o carte,freud,jung,kant,nietzsche ca sa descoperi viata, aceste ganduri sunt de fapt frica iar creierul nostru ne protejeaza asa ca preferam zona noastra de confort,aia monotana, nu cumva sa iesim din pestera ca devenim hrana pentru un leu, deci iesi din pestera,citeste, fi curioasa, gandeste, bucurate de viata, daca am stii viitorul existenta noastra nu ar avea sens, daca nu am muri viata noastra nu ar avea sens
Viata ti se poate schimba peste noapte, doar daca alegi tu!
Sansele sa castigi la loto sunt infime, de aceea nu am sa iau in discutie subiectul asta.
Dar, daca doresti sa calatoresti in strainatate, sau sa ai o viata spectaculoasa, trebuie sa te auto motivezi si sa duci la indeplinire un plan, cu multa munca, care in final atinge telul propus.
De exemplu: vrei sa muncesti in strainatate, intr-un birou frumos, platit regeste.
Lucrul acesta este posibil daca muncesti pe rupte la scoala, faci o facultate si eventual un masterat si termini cu note mari. Iti iei de lucru in tara ca sa capeti ceva experinta, sau faci aplicatii de munca peste hotare.
Sansele apar in functie de insistenta si motivatia cu care faci aplicatiile si te prezinti la interviuri.
Nimeni nu primeste nimic de pomana, sau nu se trezeste peste noapte ca este miliardar. Exceptie fac cei cu castigul la loto, dar pe aia ii excludem, ca sansele sunt ca si inexistente.
O alta varianta este sa te indragostesti de biatul unui miliardar sau magnat strain, dar si aici sansele sunt minime, din cauza locatiei, cercului in care se invart copii de bani f multi samd.
Asadar, schimbarea situatiei tale financiare si psihice stau in mana si puterea ta!
Determinarea, vointa, ambitia si munca asidua, duc la indeplinirea viselor.