Mi se pare o pierdere de bani şi de timp.![]()
Cu banii pe care-i bag într-o închiriere şi meniuri, aş pleca lejer la mare, la munte să mă distrez, să mă simt bine.
Chiar dacă NAT0 ți-a oferit răspunsul, vreau doar să-ți spun că și eu sunt de acord cu el. Câte dintre acele persoane îți sunt cu adevărat apropiate? Mie majoratele cu atâția oameni mi se par ceva de fațadă, să fie doar ca să fii în rând cu ceilalți.
Nici eu nu mi-am făcut majoratul; am stat cu câteva persoane pe care le-am considerat apropiate și m-am simțit mult mai bine decât dacă aș fi fost cu oameni care în viața de zi cu zi nu schimbă 2 vorbe cu mine
.
Bineîțeles, banii respectivi s-au dus în altă parte.
Cabana peste noapte. Ar fi super misto. Lasa cu somnul ca o sa va ingramaditi cum apucati si dormiti, n-o sa msi stea nimeni dupa ce bea sa se gandeasca cum si unde sa mai doarma.
De ce nu alegi sa pleci intr-o excursie prin Europa cu banii astia?
Ce faci nunta?
Este doar un majorat pe care poti sa-l sarbatoresti intr-un alt fel, ceva frumos si inedit pentru tine, nu bani platiti ca altii sa se distreze. Doar romanii fac asta, din fala, prostie si aroganta.
Pe aici, cand faci petreceri, toata lumea pune bani, mai putin sarbatoritul, caruia i se plateste meniul si mancarea, de catre invitati.
Teo124 întreabă:
Anamariasddjjjo100 întreabă: