| xXteLOVEscXx a întrebat:

Salutare toata lumea. De unde sa incep... Deci, viata mea e un calvar. Acum dupa simulari (eu fiind baiat cam de nota 8-9 la scoala) am luat niste note cam slabute. Si acum toata lumea rade de mine sau se uita urat efectiv imi vine sa ma ascund de toti zilele astea. Si mai am pe diriga de franceza care e o vaca si jumatate. Simt ca are ceva cu mine, tot ma cearta, eu nefacand nimic si mai ales ca e inca un coleg pe care nu-l suport, care il pupa-n fund toata ziua. Doar ca maica-sa detine practic o functie mai inalta. Ceva sfaturi in privinta vietii mele "minunate"?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La simulari se vede adevarata ta valoare. In timpul orelor profesorii iti pot da note mari daca esti fata /sau baiatului domnului director, sau nepotica primarului....si asa mai departe.
La examene, cand este nevoie sa-ti folosesti cunostintele, ti se vede adeavarata valoare.
Pune mana si invata pe rupte, daca vrei sa iei exmenul, nu te culca pe ureche cu ce note caldute primesti la ore, ca nu te ajuta cu nimic la examen.

| gratargratar a răspuns:

Iti spun din propria experienta ca notele nu conteaza, ci ceea ce stii. Fosti colegi cu note de 10 au ajuns niste functionari publici si atat... Cam departe de ce pretind notele a aduce.

Nici pe mine nu ma suporta profesoara de franceza happy Cred ca e ceva cu profesoarele astea de franceza happy Dar nu ma deranja. Dimpotriva, imi placea ca eram in centru atentiei.

Invata si tu mai mult ca sa-ti iei revansa...

| Betty12345678 a răspuns:

Asta nu e nimic pe langa ce bataie de joc eram eu in liceu, dar a inceput sa nu-mi pese asa ca au incetat si vorbele rele la adresa mea.Cat despre simulari..eu luam note de 9-10 si la simulari 3-4 big grin