Să.mi bagg pl bă, mai pune şi tu semne de punctuație că am rămas fără aer.
In fine.
Jinx e adc ( attack damage carry ), trebuie să farmezi ( sa omori minioni ) muult, cu Q-ul, dar nu cu rachetele alea mari, că îți ia multă mană. Legat de teleportare, aia nu îți trebuie deloc pe bot-lane. Cel mult, support-ul poate sa ia teleportarea, in rest nu. Îți trebuie Heal ( Vindecare ) si Flash-ul, care e esential. Legat de build, nu prea mai stiu cum se numeste fiecare item de acolo, dar trebuie sa cumperi multe iteme. Dar sa fie folositoare. Unul de attack, unul de aparare, plus totem de pază. Legat de "aşazisele versiuni" pe care doar tu le zici asa, ele de fapt se numesc Skin-uri şi le câştigi în cufere ( o data la un triliard de ani ). Şi nu me mai zice "caractere", ci campioni. Iar banii ăia se numesc IP, iar IP-ul il poti castiga dupa fiecare meci jucat. Aproximatix 70 IP pe meci. Depinde de cat de bine joci. In fine. Păi zici tu de Soraka, frate... dar ori joci Adc, ori Support? Add pe LoL Madesz (asa ma cheama si pe lol ), daca mai ai vreo nelamurire, imi scrii. Bafta!
Mersi mult, jocu mi se parea destul de greu dar aparent e usor. Eu de obicei eram obisnuita cu metin2 si cu dota2, si stiu ca se numesc skinuri dar nu eram sigura daca se scrie cu,, ck" sau doar cu,, k" si stiu ca nu am pus semne dar ma grabeam. Oricum m-ai ajutat mult mersi