| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, de ce intotdeauna cand un baiat intreaba o fata ce face, ea raspunde cu "Bine tu"? Deci imi vine sa ma omor cand aud cuvintele astea. M.am gandit sa ma ajutati putin. Incepe scoala si as vrea cateva sfaturi cum sa le raspunde la "Bine tu"? Ca pun pariu ca asa o sa zica cand o sa le intreb ce fac. Ce as putea sa le zic, ca sa nu zic si eu bine sau sa le resping. Dau fundahappy

1 răspuns:
| OldSoul a răspuns:

Nu mai bine eviti tu intrebarea "Ce faci?"?
Oricum e penibila.

Cu atat mai mult cand intrebi pe retelele de socializare persoane complet noi, nici nu le cunosti, chiar te-ai astepta sa-ti raspunda mai dezvoltat la aceasta intrebare? Nu cred. Plus ca in al 2-lea rand este evident ca incearca sa se relaxeze. Prin urmare intrebarea nu-si are rostul.
Iar daca te referi sa intrebi face 2 face, nu prea are rost, cel mai adesea observi chiar tu ceea ce face, iarasi nu-si prea are rostul.
Intrebarea e buna doar cand vorbiti la telefon.

In rest parerea mea e ca mai bine ai cauta o alta intrebare, de exemplu "Ce mai e nou?" e ceva mai, original, si mai diferit, ceea ce e bine, acum desigur din nou sa nu te astepti la raspunsuri complexe daca nu cunosti aceea tipa.