| JoccaBonitor a întrebat:

Salutare TPU, o sa spun direct : E vorba de facebook, am sute de prieteni foarte buni in real cu care ies in fiecare zi afara dar pur si simplu pe facebook nu-mi dau like la nici o poza... straight face Am 70 like-uri la poza de profil si la cati prieteni am ar fi trebuit sa am 200 minim, ce sa fac? Ca nu stau sa ma milogesc de ei sa-mi dea like, PS : ii am la friend pe fb.

5 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Dar de ce ai nevoie de niste like-uri? Poate nu vor sa-ti dea ca nu le place cum ai iesit in poza respectiva sau au uitat ori au considerat ca nu este nevoie. Poti sa vorbesti cu ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexxxxx1 a răspuns:

Prieteneas de ce te intereseaza atat de mult likeurile? Eu am peste 1500 de prieteni in viata reala,(din mai multe sate si un oras) si pe facebook am de abia 382 de prieteni... Ca mult imi pasahappy si am la poza de profil gen 35-40 de likeuri... cui ii pasa? nu facebookul conteaza in viata! Tu stai cumva 24din 24 pe facebook? Atunci preocupate de viata reala!

| Aramyx a răspuns:

,, sa-mi dea like pe facebook" credeam ca replica aia cu,, da si mie un like " e spusa in gluma voi chiar ca sunteti disperati
Oricum, pune o fotografie amuzanta cu animale sau cu orice si pune taguri cu prieteni tai
Daca vrei

| junk1sta a răspuns:

Poate doar nu le place poza ta de profil. Sau poate pur si simplu nu pun atata pret pe facebook si nu o ard pe net prea mult timp (sau poate doar ca sa comunice cu prietenii, nu alte alea).