| QWERTY55 a întrebat:

Puteti sa imi explicati va rog de ce multor tineri li se pare o distractie sa te imbeti pana nu mai poti vorbi? Am vazut destui care practica acest lucru. Si eu sunt tanar dar totusi nu mi se pare nimic amuzant intr-o betie. Din 60 de tineri de varsta mea (18) (atat prietenii mei cat si prietenii acestora + alte cunostinte) suntem doar 3 care refuzam sa facem din baut o distractie ( niciunul din noi 3 nu consuma alcool deloc). Puteti sa ma "luminati" cu acest lucru? De ce e asa o mare distracite sa bei pana nu mai poti?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Uni prin asta se elibereaza.Sunt multe persoane care sufera de timiditate si gasesc prin alcool un refugiu doar ca problema e ca uita limita.Beau sa aiba curaj sa se distreze sa fie mai dezinhibati iar alti sa se dea mari, considera ca e un gest de barbatie

3 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Unul ca tine nu stie ce e distractia, se vede ca oi fi un fatalau, care nici apa nu bea.laughing

| QWERTY55 explică (pentru 1231242):

Ba da mult creier iti trebuie sa razi de cineva sa-mi bag picioru'...

| PIPER23 a răspuns:

Si acum 20 de ani, si in prezent, si de acum inainte, tinerii, si nu doar tinerii vor bea si se vor distra. Nu e obligatoriu sa bei ca sa te distrezi, dar euforia provocata de alcool, creaza un fel de dependenta.
Anyway, cand se exagereaza, mereu e problema.