| Vlad994658 a întrebat:

Salutare, vb cu o fata are 16 ani eu 18, avem aceleasi pasiuni ok eu dans sportiv eu popular, are un caracter frumos momentan o cunosc dar am esti cu ea e libera vb sincer numai ca nu e cea mai frumoasa cand vine vb de fizic. Dar o plac si nu imi e rusine. Vreau sa va intreb pe voi ati intalnit vreodata o fata sa fiti cu ea ptc na va placea mult caracter si chestii chiar daca nu e foarte frumoasa?

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

E posibil cao astfel de prieteniesa tina mult mai mult datorita faptului ca aveti multe in comun. nu te poti orienta numai dupa "coaja" de multe ori o coaja atractiva ascunde un miez amar.
si daca are caracter si tu te-ai orientat fix spre ea, inseamna ca si tu ai asa ceva, ceea cenu-i putin in iua de azi. bafta si. succes la dans...

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Unde e Ray sa pot sa spun AUZIIIII! Scuze interventia.Da se poate chiar daca sunt fata mi s-a intamplat si mie de cand am cunoscut persoana respectiva nu mi-a placut nimic la el dar totusi am vorbit asa fara sa ma gandesc ca va fi ceva iar dupa ce i-am cunoscut caracterul, felul de a fi si gandirea am inceput sa tin la el si toate defectele sau ceia ce nu imi placea la el la inceput sa mi se para frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi s/a intamplat asta pana acum

| cyupaku a răspuns:

Stii ca nu vreau sa te supar, dar eu daca as fi fata nu as iesi cu tine deoarece nu stii sa scrii romaneste

| Diana2903maria a răspuns:

Da este posibil chiar daca sunt fata mi s-a intamplat sa gasesc o persoana cu aceleasi pasiuni ca si mine, aceeasi gandire dar la fizic nu era cine stie ce.Asa ca nu am vrut sa mai ies cu el si dupa cu timpul s-a schimbat a devenit mai frumos, cand l-am vazut nu mi-a venit sa cred si dupa am regretat ca nu l-am tinut langa mine si mi l-a luat alta.Asa ca am invatat sa nu ma mai uit la fizic ci la frumusetea interioara ca la un momendat am sa regret. Sper sa iti fie de folos parerea mea. Daca tie iti place cu adevarat nu renunta frumusetea vine odata cu timpul.