| suntbipolar a întrebat:

Salutare, vin cu o intrebare legata de timpurile adolscentei... am sa fiu direct... imi cresc bube langa gaura fundulu si ma doare cand ma sterg, ar trebui sa ii zic lui mama? Cum tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Spune-i mamei. Ti-a fost mai usor sa spui asta unor straini?
Ce ai tu se numesc hemoroizi. Se pot inflama mai rau si se poate ajunge si la operatie daca nu tratezi problema la timp.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ai tu se numesc HEMOROIZI si apar din cauza ca esti constipat si mananci numai lucruri nesanatose.
Invatand sa manaci sanatos, cu supe, ciorbe si mancare gatita in casa, faci ca acei hemoriizi sa se retraga si sa nu mai ai dureri si sangerari anale.

| dullcat a răspuns:

Nu poti trata nimic acasa. Vorbeste cu parintii si mergi la medic.Totusi, ei au sters gaura aia cand erai mic/a, crezi ca le rusine de tine? laughing Nici tie nu ar trebui sa iti fie rusine de ei.

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că ai hemoroizi într-un stadiu avansat.
Hemoroizii au rolul de a permite scaunului să iasă afară, într-un stadiu avansat aceștia se umfla mai mult decât în mod normal, iar sângele rămâne blocat în vasele hemoroizilor.
Ii faci stand pe zone reci sau când stai prea mult pe scaun.
Daca e un stadiu avansat și ai senzații de usturime sau arsura când defechezi, atunci ești în ultimele stadii unde e vorba deja de operatie.
In mod normal ei trec de la sine, dar asta printre primele stadii

| Tekken33 a răspuns:

Ai hemoroizi