| 6Anonim9 a întrebat:

Vorbesc cu o fata de 2 saptamani. Mi-am propus ca de aceasta data sa nu intru prea "profund" in subiectele de discutii online, ca sa ma pot pronunta in realitate, asa ca am hotarat amandoi sa ne vedem peste 3 zile. Tipa arata super, are o inaltime perfecta (parerea mea), are toate calitatile pe care eu le gasesc atragatoare ca si fizic. Daca la sfarsitul intalnirii eu am tot aceeasi parere buna despre ea, dar de data asta mi-a lasat si o impresie buna despre caracterul ei si o plac (daca si ea imi da semne ca ma place) pot sa-i spun asta, sau e prea devreme? Va parea ca "ma grabesc"?
Fara raspunsuri stupide, va rog!
Funda! big grin

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, nu-i spune, mai vorbiti, mai iesiti ca sa se aseze lucrurile frumos si sa creasca putin tensiunea. Iti zic din experiente mai vechi, cu cat dureaza mai mult pana la momentul sarutului, manifestarii directe a sentimentelor, cu atat e mai intensa relatia.

| anamariarot a răspuns:

Cred că e prea devreme; ce e la început nu e decât atracție fizică. Decât să vă „aventurați" într-o relație necunoscându-vă unul pe celălalt, mai bine așteptați să vedeți dacă sunteți compatibili. La o primă întâlnire e imposibil să-ți dezvăluie multe aspecte ale personalității ei, însă alegerea îți aparține happy