Da un telefon la 112 si cei de acolo te vor indruma, daca nu vezi telefonul verde al Politiei romane!
Esti in toate mintile? vrei sa le urmezi exemplul celor de la puscarie? nu te supara dar eu cred ca ai mincat de pe jos.Nu cred ca o sati placa sa iti pierzi tineretea in puscarie
Nu te ajuuta cu nimic sa iti spun ca am at pe 'continut obscen/ilegal/piraterie', nu?
MA BUCUR!
Whoa, stati utini oameni buni, eu am pus imtrebarea asta ca am un proiect de facut la dirigentie despre cum actioneaza hotii. Nu m-as pune sa fur niciodaat
Mai intai te gandesti ce ti-se poate intampla. Te bate. Te duce la politie. Te spune la parinti. etc
1. Te dai pe langa persoana, ai grija sa nu fie atenta la tine ( ma refer la un telefon ) si cel mai bine este daca este in aglomeratie, dupa care il tragi usor, te faci ca-ti cade ceva jos. Si te lasi si il bagi undeva. Si dupa o sa plece, vezi cum faci sa fugi, ca daca a pus mana pe tine... e de rau
Daca vrei sa furi... depinde ce vrei daca vrei sa furi un portofel baga usor mana in buzunarul victimei fara s-a simta apoi ia tot ce vrei de acolo poti lua si portofelul si fugi. Iar cu telefon procem asfel luam telefonul si fugin dedparte
Uite ca eu iti raspund. Si eu fac chestia asta, dar mai rar. De exemplu, cand imi era foame si nu aveam multi bani la mine(sau nu voiam sa ii cheltui) ma duceam la kaufland si imi puneam de ex. o gogoasa. Incepeam sa o mananc in magazin, iar daca de exemplu venea cineva(un angajat etc) si imi zicea ceva, ii spuneam ca imi e foarte foame si imi pastrez o bucata mica sa o vada femeia de la casa pentru a o plati. Logic ca daca ma vedea cineva, trebuia sa o platesc dar de cele mai multe ori nu se intampla asta. Da mi mesaj pe privat si te invat mai multe?
Cristian2026 întreabă: