Se poate ca fratele tau de sange de aceeasi mama si tata sa te insele sau sa te vanda pe un pachet de tigari.
Știu cum e.Am cunoscut un băiat la școală, acum 8 ani și timp de 4 ani am fost colegi, prieteni,chiar cei mai buni prieteni și am ajuns sa fim chiar si mai mult, până într-o o zi el s-a mutat la alta școală din același oraș. Asta a fost, a cunoscut oameni noi, și a făcut prieteni noi și relații noi, iar pe mine m-a uitat complet, gen nici nu ne mai salutam când ne întâlnim întâmplător pe strada.Nu cred că are vreo relevanta sau legătură povestea mea cu a ta.dar în fine, să nu crezi că ești singurul care a trecut prin asta.
Se întâmplă, da, se poate..nici eu nu înțeleg cum,dar se poate,iar noi trebuie să trecem peste,să nu ne mai punem un milion de întrebări și să îi uităm și noi.(de fapt,se spune că niciodată nu poți uita pe cineva, te poți doar obișnui cu absența acestuia) pentru că viața merge înainte, fie că sunteți în relații bune sau rele acum, tu amintește ți doar lucrurile bune și doar amintirile frumoase cu acea persoana, chit că ți va fi dor de ea pe moment, în același timp incepi sa te obișnuiești cu faptul că ea te a uitat.
Sper că te am ajutat.