| anonim997 a întrebat:

Se zice ca relatia tata-fiu e cea mai importanta, eu am ajuns sa nu ma mai prea inteleg cu tatal meu.Nu ca il ignor sau nu il respect dar uneori..parca ideile noastre sunt paralele, nu ne intelegem unu cu altul, el nu imi intelege problemele mele si eu nu le inteleg pe a lui, uneori parca suntem straini. Uneori in graba ii zic vorbe care le regret in suflet, am ajuns sa-i mai si reprosez ceva, asta nu se intampla inainte. Nu stiu, oare de ce am crescut eu? Sau de ce a imbatranit el? Uneori vorbesc fara sa gandesc ..simt, simt ca il dezamagesc cateodata, imi pare rau, nu vreau sa o fac, dar totusi, o fac. am 20 ani

Răspuns Câştigător
| pinkpityc a răspuns:

Tot ce trebuie tu sa ști e ca tatăl tau te iubește foarte mult și e un lucru normal ca voi sa aveți unele neînțelegeri pentru ca tu ai crescut si te-ai schimbat în multe privințe, iar pentru tatăl tău e greu sa se acomodeze cu schimbarea, pentru ca orice vârstă ai avea pentru el ești tot un copil. Încearcă sa te comporți mai frumos, știu ca uneori spunem unele lucruri la nervi însă unele persoane suferă fără sa ne dam seama, încearcă sa petreci mai mult timp cu tatăl tău și problemele se vor rezolva încet încet.