anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Seara buna! Pentru cine joaca Nfs Underground 2 am pus mai jos un link nu ma intereseaza tunatul vreau sa stiu cum poate sa mi se vada si mie grafica asa, la mine nu se vad reflectile alea tari si culorile asa ce sa fac plus ca am la maxim si nivelul detalilor, am dat la maxim rezolutia si tot degeabasad.
Funda + vot!

Răspuns Câştigător
| kalibra21 a răspuns:

Daca e slaba nu vei scoate performantele pe care le vrei..ar trebui sa o schimbi daca vrei sa ti se vada asa.Altceva nu poti face oricum, bafta!

3 răspunsuri:
| kalibra21 a răspuns:

Una la mana nu vad linkul. oricum ca sa ti se vada reflectiile si alte din astea trebuie sa ai si o placa video cat de cat buna..acum nu ai specificat ce placa video ai, e normal ca atunci cand ai o placa mai performanta si sa joci un joc mai slab, mai vechi cum e Underground 2 sa se vada mult mai bine.Nu stiu daca intelegi.zi-mi ce placa video ai si imi dau seama

| MarianWLF a răspuns (pentru kalibra21):

Linkul mai sus^
Si placa video nu stiu unde dau sa vad dar multi mi-au spus ca e slaba inclusiv un prieten care se ocupa cu calculatoare.

| kalibra21 a răspuns (pentru MarianWLF):

Daca e slaba nu vei scoate performantele pe care le vrei..ar trebui sa o schimbi daca vrei sa ti se vada asa.Altceva nu poti face oricum, bafta!