| GSMH a întrebat:

Soo.
De un an jumate sunt singura si in grupul meu de prieteni se fac glume pe seama asta, înainte le-am acceptat dar acum încep sa ma calce pe nervi. De când au început sa ma enerveze glumele, ma enervează tot ce fac ei, sunt super irascibila, la modul ca nu suport nici sa mai pună vreunul mana pe mine. Si am ajuns sa ma simt eu vinovata pentru asta.
Ar trebui sa iau o pauza de la a ieși cu ei or smth like that sau sa încerc sa ma calmez si sa vorbesc cu ei chit ca nu prea as vrea.
Merci mult anticipat guyssss

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu iei pauză.
Atunci când ei fac glume cu tine, despre tine, o fac pentru că tu îi impresionezi, ești importantă pentru ei. Să ieși cu ei în continuare și să faci și tu glume pe socoteala lor.

| ONR1R4 a răspuns:

1 gumele sunt alt ceva
2 sa puna mana pe tine adica?
3 acei oameni nun mai sunt prieteni adevărati daca asi permit sa faca nesimțiți dineasta
4 fa-ti alt cerc de prieteni mai diferiți CU RESPECT DE SINE SI EDUCATIE
5 nunte mai stersa pentru alti nu merita

| Anonymus12321321 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu mai iesi cu ei, dupa o sa ajungi sa te lase sa puna mana pe tine si daca ai spus ca fac si glume despre tine, nu sunt prieteni, ies cu tine pentru a putea face misto de tine sau sa profite in cel mai rau caz, eu iti recomand sa iti gasesti altii prietenii si sa iti faci o gasca noua, cu prietenii de incredere si adevarati.
Funda?