anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi un top al vedetele de care ati fosti obsedati, sau maga fani?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Pai prima mea obsesie a fost cu Hannah Montana, LOL! dar atunci aeam 11 ani. dupa aceea a urmat High School Musical, apoi, Harry Potter, dupa care m-a lovit obsesia cu Piratii din Caraibe, ar apoi marea si marea obsesie, TWILIGHT.acum mai nou mi-am pastrat obsesiile cu Hp si Twilight, dar cea cu Hannah Grasana, si High School Musical, am scapat de ele.mai nou sunt obsedata de Adam Lambert.Imi place foarte foarte foarte muuuuult! il ador, stiu totul despre el, cumpar revistele care au articole despre el! mai am un pic si ii stiu versurile pe derost, lol.
funda?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi place la nebunie de Owen Wilson si de pe plaiurile mioritice de Christian D.Arata bine si au niste fete de copii neajutoratilove struck

| Helvete a răspuns:

Green Day(acum vreo 3-4 ani), Rancid(still obsessed) si cam atat imi amintesc.

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Obsedata nu tin minte sa fi fost de nimenihee hee eram putin innebunita dupa cei din telenovele ''Rebelde'' si membrii formatiei RBD.imi pare rau ca s'au despartitstraight face
si mai sunt innebunita dupa Johnny Depp:X imi place de cand ma stiulaughing

mai sunt si fana Jensen Ackles, Ian Somerhalder si Jared Padaleki dar nu cum sunt dupa Depp[day dreaming]

Tu?smug

| Bondarel99 a răspuns:

Johnny Depp

Orlando Bloom

Enrique Iglesias

Brad Pitt

| Mik3 a răspuns:

Jessica Alba, Selena Gomez... etc etc etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-am apreciat în mod special, dar fără să devin obsedată, zic eu, pe: Michael Jackson (mai ales când aveam între 3 - 8 ani şi mă uitam la "Moonwalker"), Eminem (o perioadă în gimnaziu), Coldplay (liceu). :p