| ZambetulNebuniei a întrebat:

Stie cineva vreun site, pentru melancolici sau depresivi?
Sau un site in care sunt expuse "scrieri", traiti, sentimente ale unor persoane melancolice?

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca ai probleme cu melancolia, sau este depresiv, nu incerca sa caut o solutie in diferit texte.
Da, poate functiona, dar pentru o perioada de timp, nu mereu, pentru ca sa citesti ce a ptit altcineva, nu ajuta cu nimic la problema pe care TU o ai.
Cel mai bun mod este sa incerci sa rezolvi problema care te deranjeaza.
Daca te apuca aceste stari fara sa ai o problema, pur si simplu, te poti folosii de ele.
Nu degeaba se spune ca un artist, trebuie sa sufere, sau ceva de genul.
Daca esti melancolic, trist, incearca sa faci ceva prin care sa-ti exprimi starea.
Incearca sa scrii o poveste, ce-ti vine tie in minte, incearca sa scrii o poezie, despre ceva anume, si asa, te exteriorizezi putin.
Daca simti si nevoia ca lumea sa vada starea ta, poti posta acele poezii pe un site, sau sa-ti faci un blog, ajuta mai mult decat sa citesti ce scrie cineva care s-a aflat in aceiasi stare.
Daca, o poti face, si sa te informezi cum a scapat acea persoana, dar asta nu inseamna ca tot ce i-a mers ei, iti va merge si tie.

| ZambetulNebuniei explică (pentru MenInShadow):

Multumesc, tuturor de raspuns!
In principa, ai dreptate.
Uite, eu imi exprim sentimentele in scris (suna frumos...parerea celor care l-eu citit, nu a mea), de cele mai multe ori, sau vorbesc cu vreun prieten si incerc sa-mi recapat buna dispozitie, totusi, uneori, simt nevoia de a citi despre persoane care au reusit sa-si depaseasca starea/conditia.

| exittomyroom a răspuns:

Daca esti in stare de melancolie e mai bine sa gandesti pozitiv e doar un moment urat din viata ta, treci peste chiar daca e greu lasa problemele ca ele vin si trec si tot asa gandeste departe dar nu visa cu ochii deschisi, gandeste-te la ce iti place sa devii dar nu-ti imagina ca esti... pace!