| FriendsShow a întrebat:

Stiti cumva cum ma pot lasa de rosul unchiilor

Răspuns Câştigător
| lov3barbie a răspuns:

Am aceeai problemacrying. Dar exista un lac de unghii care are gus neplacut. Incearca-l. FUnda?

8 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Roade pixul.pa pa

| Nastia a răspuns:

Se gaseste un lac amar.

| Contrast a răspuns:

A unchilor...nu stiu, dar a unghiilor... da:te dai cu alta culoare la fel de "beton" si cu personalitate puternica.
Dar pana una alta, ce ai tu cu rosu? E o culoare unica pentru oja! De ce sa renunti la ea?
Vei renunta cand va veni momentul, pana atunci eventual schimba putin nuanta de rosu!

| Contrast a răspuns:

laughing Voiai sa spui rontaitul unghiilor?
Tocmai am postat un raspuns la o cu totul o alta intrebare pe care am inteles-o eu gresit..., scuze! laughing
Pt rosul unghiilor nu-ti pot recomanda decat sa constientizezi ce faci si sa incerci o autoeducare, sa-ti impui sa nu le mai rontai... ia o guma, ca de exemplu.

| Muflă a răspuns:

Pipăie-l pe Băsescu până or să ți se umple mâinile de grăsime (inclusiv unghiile)

| lyrics a răspuns:

Mmmm...
eu st fata.
aveam problema asta cand eram mica.
si mama mi-a zis sa le las sa creasca.
si asa am facut.
acum numai am o problema
bafta

| moniii a răspuns:

Dapbig grin iti faci o unghiile traznet ( un model ceva pe ele :X) si dupa aia iti spun eu ca de drag nu ti le mai rozibig grin
si eu faceam la fel ...pana pr cea mai buna mi-a facut unghiile dupa aia whistling o chinuiam big grin la cateva zile sa`mi faca modele pe ele si nu le mai rodeam:*
incearca:* baftawinking

| nico_7937 a răspuns:

Ai putea sa ti-le dai cu sapun si sa nu le clatesti si de fiecare data cand iti vine sa ti-le rozi vei simti gustu de sapun si poate va merge.Bafta...crying Cristi imi dai si mie o funda? Si sfatul chiar functioneaza:*