| sktpwh a întrebat:

Stiu ca sunt o gramada de intrebari despre statusuri, dar... Vreau si eu cat mai multe statusuri, dar nu din-acelea fitoase, ma-ntelegeti voi.puppy dog eyes.
Dar va rog sa nu-mi dati site-uri si sa caut.Scrieti-mi voibatting eyelashes [funda la cele mai multe ^^]
Thx

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu prea stiu ce fel de statusuri vreithinking, dar uite: Am ramas aceiasi eu si spun: sunt capabila de orice acum!

Nu ar trebui sa îti pese de cei care te bârfesc.Eu traiesc cu impresia ca uneori gresesc.

Vreau sa-mi fii alaturi cand ma trezesc.Pentru tot pana acum,iti multumesc! :*

You have one hand, I have the other... we put them toghether and we have eachother!

Si stiu ca viata e un timp,iar timpul e un accident.

De la distanta pare mica rau.Dar de aproape, e chiar imensa in sufletul tau.

Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin

Sa te ridici in viata,ai nevoie de curaj, iar daca esti indiferent sa stii: e un avantaj.

Nu vreau sa reprezint totul pentru oricine, ci as vrea sa insemn ceva...pentru cineva anume.

Ezita sa crezi ca viata e trista! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista love struck

Orgoliu e mare,dar m-a tinut in picioare happy

A fost odata,si poate o sa mai fie.

Au ramas langa mine exact persoanele la care nu ma asteptam! :-s

Things'll never be the same. That's just the way it is.

Vreau s-o iau de la-nceput. A durut, dar acum, a trecut.

Si poate o sa dau deoparte tot, poate zic ca nu sunt in stare, dar poate pot!

Incerc sa gasesc rostul la tot ce s-a intamplat, pacat ca din calculele mele iese un rahat.

Tot ce am vrut sa zic, adica ce am incercat, e simplu, numai tie ti se pare complicat!

Nu e normal, azi ai zambet artificial. desi esti tanar te gandesti la final. oh go on

Vei fi tu, dar stii tu timpul stinge lumina.Asa ca fii tu, zambeste, pana cade cortina.

Dar hai sa uitam de regrete, sa mai numaram si amintiri de vis.nu doar defecte.

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Http://adacristina.wordpress.com
(in caz ca te razgandesti :D)
In dragoste, inocenta este un mister savant.

Nu exista un afrodisiac precum inocenta.

E o prostie (sau vreun zvon răspândit de vreun triton) faptul că aşa-zisa educaţie aleasă fereşte o fată de seducţie. Nu, existenţa este mai dreaptă şi mai cinstită: există doar un singur mijloc [de apărare] şi acesta este inocenţa.

♥Fiecare copil este un artist. Problema sa poata ramane artist cand ajunge la maturitate. ♥

inocenta incepe sa dispara cu prima dezamagire; cu primul compromis facut in bratele altuia/alteia; dispare cu totul in momentul in care un sarut nu e decat un sarut;

Râsul Ei copilaresc ti-a rămas in adâncul sufletului,e inocentă, dementă,dulce.Cand vrea.Si ar fi putut fi doar a ta.

Lumea aceasta a amintirilor din copilarie,a vorbelor si a jocurilor pe care le nascoceam mi se va parea, mereu,dureroasa dar mai adevarata decat cealalta lume.

Copilaria e o lume aparte pentru noi e o lume ciudata,fantastica,ireala, pentru cei ce fac parte din ea dimpotriva ,una reala si plina de armonie!

Copilaria este locul de refugiu al problemelor insolubile.

Copilaria -o nevoie imensa de mirare.
Copilaria este regatul unde nu moare nimeni.
Copilaria este INIMA tuturor varstelor!Spune-mi şi voi uita, arată-mi şi poate îmi voi aduce aminte, implică-mă şi voi înţelege!

prea devreme pentru riduri sh lacrimi varsate.Noi imbatranim de prea multe ganduri noapte de noapte.Prea devreme sa-ti lipseasca acele shoapte care crezi ca-ti vindeca ranile toate

Cand o vei pierde atunci vei realiza cat te iubea,cat o iubeai si ca in momentele grele doar ea ti-a fost alaturi!Cand nu va mai fi a ta vei realiza ce buna era

Tsine` minte` ca o lacrima adevarata e rece` la fel ca sji` timpul care numai trece! Am doar simple regrete` iar ce`a fost intre noi` Doar false Sentimente

Te-am auzit strigându-mă din colţul rupt al unei fotografii, aducând fiori din trecutul îngropat în camera obscură

Tu stii ca nu vreau un increzut cu portofelul gros Vreau un baiat sa ma`nteleaga si sa`mi vorbeasca frumos

Ai pierdut un diamant in timp ce tu erai ocupat sa aduni pietricele!

Nu vreau poveste de amor , povestile-s triste si dor

Poti sa incerci sa mistii muntii din loc , pentru ea e prea tarziu sa mai conteze vre`un efort

Iubirea este atunci când sufletul începe să cânte şi florile vieţii tale înfloresc singure.
Iubirea este elixirul vital, izvorul sănătăţii, al puterii şi al energiei pentru fiecare om.
Puterea celui cu adevărat puternic astfel se manifestă: să ştii că poţi distruge pe cineva, să n-o faci şi acela să nu ştie.
Înţelepciunea nu este produsul şcolarizării, ci al încercării de o viaţă pentru a o căpăta.
Bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care se mulţumeşte cu cel mai puţin.
Nu este nevoie să ştii unde mergi. Nu este nevoie să ştii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.
Curajul ireproşabil înseamnă să faci fără martori ce ar fi cineva capabil să facă dacă ar privi toată lumea.
Priviţi adânc în propria voastră fiinţă şi apoi veţi înţelege totul mai bine.

.Aşteptarea ne dă iluzia că facem ceva aşteptând, când, de fapt, nu facem altceva decât să murim suportabil, puţin câte puţin.
Mă plictisesc rar şi niciodată singur.

Pareti frumoase, aproape culte. Atat de proaste si din ce in ce mai multe!

Sa taci cand vorbesc eu! nu-mi place sa minti atata timp cat mint si eu, nu suport sa imi spui [pa] nu uita! asta e replica mea!

Eram copii,era frumos! era cantr-o poveste! era atunci,era si-a fost! era si nu mai este

Tu nu ma crezi cat te iubesc! si nici nu`ti pasa cat ma doare, indiferenta ti`o citesc.Pe fata ta nepasatoare

Sa nu versi lacrimi de invins,cand esti in pragul tineretii! pastreaza le! ai mult de plans, pe drumul nesfarsit al vietii

Pentru cine m-a acuzat cas fi uitat de unde am plecat! Ma faci sa rad Niciodata n`ai stiut de unde am inceput

Lasa ploaia sa vina,sa treaca,lasa cerul sa cada! Sfintii sa vada ca oamenii plang cateodata

E de ajuns sa am incredere in mine,in ce pot sa fac sa fie bine,poate intr-o zi.iti vei amintii c am avut odata grija de tine!

Faima existentei umane nu consta in a traii! ci in a stii pentru ce traiesti!

Si daca am sa plec acum…Ce daca?Si daca n-am sa mai revin nicicand…Ce-ti pasa?
Am inteles acum,ca fericirea:) nu depinde de "ce esti" si "ce ai",ci doar de "ce" si "cum gandesti"!…atunci cand ai ramas fara puteri.:)schiteaza un zambet scurt. asa de gura lumii
…si uita de tot!\
Timpul este prea lent pentru cei care asteapta,prea iute pentru cei care se tem,prea lung pentru cei care se plang,prea scurt pentru cei care sarbatoresc si totusi se spune ca timpul este o eternitate….imposibilul nu e decat o extrema,iar esecul face parte din reusita.:)….Si apoi nu exista om fara tragedie,nu exista decat ceea ce credem despre asta.Totul e costumatie.Totul pare facut asa cum vedem pe strada,indiferent,trecand prin pasajul aparentei.Totul miroase a regula si isi pastreaza secretul!
Amintirea este Raiul din care nimeni nu te poate scoate!
.si uneori lasi in urma mii de cioburi sparte….e usor sa dai sfaturi celui din oglinga…imagini false te inconjoara.:x

Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,

Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,

Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,

Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,

Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,

Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,

Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,

Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,

Si suferinta si tristetea;

Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,

Nici daca am cunoscut iubirea,

Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,

In jur de pot sa mai privesc,

Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,

Nici daca vad pe cer ca-i soare,

Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,

Frumosul meu cu suflet bland,

La orce-ai vrut sau vrei sa sti,

Raspunsuri,inger vei primi,

In lipsa ta mi-e greu iubire,

Iubesc,traiesc an amintire,

De chipul tau ami este dor
Raman copilul vesel,indiferent de adversari ca lumea e prea mica pentru atatsia oameni mari

Si cand nu v-a mai avea cine sa te ingrijeasca , eu voi fi aici ! Te iubesc

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar ` In viatsa… Fiecare sfarsit are un nou inceput !

Nu plange ca s`a terminat , ci zambeste ca s-a intamplat

Prea tarziu pentru regrete , pentru lacrimi!Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte !

A inceput sa zambeasca mai des,iar ei intorc capul plini de interesoh go on. Ce a fost sau nu in trecut, Acum ea a uitat demult! :*"

De la capat o iau, dar acum stiu ce vreau
A inceput sa zambeasca mai des,iar ei intorc capul plini de interesoh go on. Ce a fost sau nu in trecut, Acum ea a uitat demult! :

Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.

Imi place sa cred ca n`am pierdut nimic.Si daca am pierdut inseamna ca nu`mi trebuia.dar de tine sigur am nevoie ca esti viata mea.:X

Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!doar pentru tine in viata de zi cu zii

Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte! Are acel ceva, atat de simpla, naturala!"

Zâmbetul durează doar o clipă,dar amintirile tale o viaţă întreagă

viata e ca un castel de nisip,stiu bine,promit sa profit doar umpic.

"Ea e barbie ,altele vor sa o imite dar la cat de scumpa ele `nu-si pot permite!:

Sa trec m-ai departe nu pot , ca imaginii cu tine ma tin pe loc . Pe nimeni nu voi m.ai lasa sa intre la inima mea !

Fetelor nu va pierdeti capu-n goana dupa bani. nu va pierdeti sufletul in joc dupa golani !

Orice ai spune Orice ai face Cu mine nu mai ai de`a face!

Eu sunt nenoricita fara de kre nu ai putea sa traiesti Inima mea n`o dau oricui Vezi sa nu`mi greshesti!

spun stop caci dupa tne, totul altul vine!

Sincer? numai pot plange am suferit prea mult si cred ca imi ajunge

Nai Curaj Sa Ma Lasi Sa Traiesc Fara Tineee!

Stii!? Poate chiar i`ar sta mai bine cu tne` pakat ca tot la mine s`ar gandi si tot pe mne m`ar iubi
Nu exista fum fara foc, privirile sunt atente Ai grija pisy, pe tricou, tzi-am lasat deja amprente

Copilaria este locul de refugiu al problemelor insolubile.

Copilaria este primavara tineretii.

Nu am o viata perfecta. Dar stiu sa iau din ea ce’i mai frumos

Eram doar un copil ce nu intelegea. Si tremuram cum n`am tremurat in viata mea. Am pus un pas in spate si inca unul.Strangand din dinti, inclestand pumnul.

Întrebări similare