Te duci la secretariat, cu sau fara un parinte (desi ar fi recomandat cu... (cred) ) si ii sa-ti dea o foaie pe care tu sau parintele trebuie sa scrie cererea.,, Draga domnule director, subsenatul xxxx, parinte al elevului xxxx, din clasa xxx la profil bla bla bla doresc sa-i aprobati transferul pe profilul (pe care-l alegi tu) " sau ceva de genu'. Oricum, iti zice ea cum trebuie sa formulezi cererea. Dupa o predai la secretariat. Si... daca te accepta, posibil sa dai niste diferente.
Ce sunt diferentele? Diferentele sunt niste teste pe care obligatoriu trebuie sa le dai daca vrei sa te transferi de la un profil la altul. Acum eu nu iti pot spune exact la ce dai, insa poti afla. Te poti uita pe orarul de la o clasa care sunt pe profilul la care vrei tu sa mergi si vezi ce ore fac ei in plus de ce faci tu. De exemplu sa zicem ca ei fac materiile x, y, z, dar tu nu le faceai. No... la alea trebuie sa dai diferente. Dar daca nu fac nimic in plus, te poti transfera fara sa dai nicio diferenta. Oricum, daca nu se poate acum, o sa se poata in vara. Dar stai calma. si eu am trecut prin asta. M-am transferat din a9-a in a10-a. Si. la diferente trebuia doar sa copiez din carte. Deci nu trebuie sa inveti nimic. :/ Oricum, m-am uitat pe site-ul scolii si eu eram trecut in cealalta clasa, inainte de orice diferenta. Asa ca, mult succes.
1. Se poate doar daca accepta Directorul liceului
2. Nu uita ca, se dau diferente de obiecte, de la un profil la altul
Transferul se face in baza unei cereri de transfer facuta de unul din parintii tai, care te va insotii la Directorul Liceului cu cererea in mana.
Se poate, du-te si vorbeste cu directoarea liceului sa iti dea informatiile exacte
Maroon67 întreabă: