| Gillian a întrebat:

Sunt demoralizata rau. Mi-am cunoscut viitorii colegi de liceu...bine, de fapt am vorbit putin pe un grup. Cred ca nu ne vom putea imprieteni. Mai toti sunt din oras(eu nu), se cunosc, sunt prieteni si eu ma simt ignorată. Cred ca aveam si asteptari prea mari: ma asteptam sa fie mai elevati. Nu ma identific cu ei. Acum, nu le contest inteligenta, caci in profunzime daca ii voi cunoaste nu cred ca vor fi asa(unii). Problema e ca nu cred ca ei vor sa se imprieteneasca, macar sa incerce sa se cunoasca cu mine.
Eram intr-un grup pe WhatsApp cu ei si am iesit, pe motiv ca erau prea multe...ăăă, cum să zic...prostii, gunoaie de mesaje si poze si nu eram bagata in seama. Stiu ca ignoranta asta adusa mie e cauzata tot de mine, pentru ca nu am comunicat cu ei. Am facut-o, cand erau lucruri pentru care prezentam un interes, apoi ei au adus conversatia in sfera aia tiic adolescentina prosteasca( nu stiu cum sa zic altfel ca sa nu folosesc cuvinte urate).
Si dupa ce am iesit nu am primit vreun mesaj de la vreunul; atat de "interesati" de mine sunt.
Sunt tristă. Scoateti voi intrebarea, eu nu stiu.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Este si normal sa te simti asa in mijlocul unor oameni pe care nu-i cunosti.
Cauta sa-i tratezi pe oameni cu respect si demnitate, chiar daca ei se comporta ca si cum nu ar avea asa ceva nici pentru ei, nici pentru altii. Ofera-le tu asta, si vei fi coplesita de recunostinta. Viata nu este alcatuita doar din cuvinte.

39 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns (pentru Gillian):

Ai putea c-o mica minciunica gen ca a fost o verisoara de a ta mai mica pe la tine (vreo 10 ani asa ) si ca ti-a umblat pe telefon si te-a scos din vreo 3 grupuri de wapp.

| Gillian explică (pentru Adry05):

Nu, prefer sa nu mint. Oricum, ma cam indoiesc ca i-ar interesa motivul.

| Culoareincolora24 a răspuns (pentru Gillian):

A imblat fratele tau mai mic?

| Gillian explică (pentru Culoareincolora24):

Ce? laughing Nu, am iesit din propria vointa. Am rezolvat oricum, m-au bagat inapoi.

| Kiwibibilă a răspuns (pentru Gillian):

Îţi mai spun odată, stai liniştită că te vei împrieteni cu ei.
Dar dacă te ţine poţi să te bagi în seamă cu cei de pe margine pentru că vei cunoaşte nişte oameni la începutul anului.

| hgcl a răspuns:

In liceu nu ai nevoie de o clasa intreaga de prieteni, doar de cativa pe o minte cu tine. In toata perioada liceului, am avut 4 prieteni/colegi cu care am facut toate prostiile, de restul nici nu m-a interesat. Dupa ce o sa-ti gasesti colegii potriviti pentru tine, nu o sa te mai intereseze cat de retardati sunt ceilalti.

| Culoareincolora24 a răspuns (pentru Gillian):

Ma refeream sa le zici asta lorlaughing))

| BiancaI a răspuns:

Cum ai gasit grupul ala vr sa imi gasesc viitorii colegi si nu stiu cum ma ajuti si pe mine te rog?

| BiancaI a răspuns:

Cum ai intrat in grupul ala ca vr si eu sa imi gasesc colegii si nu stiu cum help pls