| raduspace10 a întrebat:

Sunt foarte bun prieten cu o tipa, in sensul ca vorbesc ORICE cu ea, stiu de exemplu si in ce pozitie a facut-o prima oara. Ideea e ca ea recent s-a recombinat cu un tip, si s-a intamplat o coincidenta. Si eu si tipa aia jucam lol, si gen eu i-am mai luat skinuri. Faza e ca ea s-a impacat cu tipul ala dupa vreo 3 luni, si eu fix in ziua aia i-am luat ei un paysafe de 1 milion. Si cand sa ma vad cu ea pe o banca, era cu tipul ala si ea " ghici cine s-a impacat" (cica se impacasera de cam o ora) cum deja aveam bonul cu codul, i l-am dat, si ea gen trebuia sa vina la mine peste vreo 2 zile, eu ma vad des cu ea, da la mine nu mai fusese pana atunci. Ideea e ca mi-a zis ca tipul ala crede ca eu ma dau in ultimu hal la ea, si am vbit si cu el si ca " ba ce dracu e bulangeala asta adica o chemi pe gagicamea la tine? " ( tipu e destul de atasat de ea mi se pare, plus ca gen el e a 9a ea e a 12a si cand ai noroc de o tipa cu 4 ani mai mare ca tine cred ca te crezi zeu + ca au o relatie destul de buna, si seara aia chiar a ramas la el, o cunosc si parintii lui si ii plac de ea ). Am mai vbit eu cu el si mi-o zis cand am vbit ca el crede ca ma dau la ea ca " ba tu chiar crezi ca 1 milion se da asa ampulea? ". Acum sincer sa fiu, de exemplu i-am mai luat odata unui tip un skin de vreo 30 lei pe lol. Si i-am zis faza cu tipu asta cu cei 30 lei, si mi-a zis " atunci ia-mi si mie un paysafe de 1 milion si dupa mai vbim".
Credeti ca daca as face asta ( nu e problema de 1 milion la mine, ma doare undeva de ei ), i-as scoate cat de cat ideea cum ca m-as da la ea din cap? La o adica mai e si faza ca gen cu ea ma stiu de multa vreme si una e sa ii fac un cadou unei persoane cu care ma stiu bine, si una e sa ii fac unei persoane cu care am vorbit de 3-4 ori. Dar sunt prins la mijoc practic si daca i-as da argumentul asta nu cred ca ar crede. Mai e in plus si faptul ca gen ea ma mai mangaie in par, si eu pe ea, mai dorm pe umarul ei etc. Adica parem foarte atasati. Ce ar trebui sa fac? Ca nu vreau sa se raceasca prietenia mea cu ea pentru ca o sa inceapa sa bage eventual nasoale tipul asta.

1 răspuns:
| Girlwholovesleep a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca nu vreti sa va pierdeti prietenia.