| ComaAlcolica a întrebat:

Sunt in Berlin de aproape 1 an ....Si ma plictisesc de moarte aici... Cineva din Berlin dispus la baute si la distractie? Fara manelisti

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cine te intretine?
Daca ai bani fara sa faci nimic... spune-ne si nou secretul!

| ComaAlcolica explică (pentru Violleta2022):

Secretul este ca ma intretine maicamea laughing)

| Violleta2022 a răspuns (pentru ComaAlcolica):

Deci, esti inca bebe mic, care suge la mama... imi pare rau, nu prezinti nici un interes in cazul asta!

| Caro34 a răspuns:

Fii serios! Du-te si fa niste cursuri de lb. germana sa poti vorbi bine si nu mai pierde timpul aiurea. "Ma plictisesc de moarte aici" - du-te si viziteaza muzee, diferite orasele din apropiere, invata lucruri noi, du-te la o sala de sport, alearga... Intr-un an tot nu le-ai vazut pe toate din Berlin, insa noi ne gandim mereu la alcool, tutun, droguri, distractii... PROSTII MEREU! Daca nu ai o slujba, cauta-ti o slujba si nu pierde timpul aiurea; viata merge inainte si pe urma te vaiti ca nu ai nu stiu ce! Ce ne mai place sa pierdem timpul taind frunza la caini!

| ComaAlcolica explică (pentru Caro34):

Frt fi serios muzee? Loc de munca? Toate astea sunt o pierdere de timp. De ce as i merge la un muzeu sa vad ceva stupid (tablouri, statui, etc ). Sa sa muncesc laughing) Nu voi munci decat daca imi place ce fac, asa ca daca nu este un post liber pentru lenevit am sa ma angajez laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș fi venit eu, dar ai spus fără manele...

| ComaAlcolica explică (pentru anonim_4396):

Si mie imi plac manelele... dar nu toate porcariile care se asculta in ziua de azi big grin Manelele merg la distractie, dar nu sa asculti toata ziua pe strada laughing

| cyupaku a răspuns:

Du-te la puff

Întrebări similare