| valentinalina a întrebat:

Sunt indragostita pna peste cap deun baiat adica indragostita e putin spus il iubesc:X:X daca nu il vad simt ca mor ce sa fac nu mai suport simt ca morr ...partea nasoala e ca nu stiu daca si el ma place dar eram la poarta iar el era pe cealalta parte a strazi si se uita insinstent la mine voi ce credeti? funda pentru cel mai bun raspuns!

7 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

draga mea tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa te cucereasca el sa faca el primul pas, iar daca se uita la tine e posibil sa te placa.lupta pentru el.Incearca sa vb cu el. daca nu ai tupeu fata in fata, pe mess sau la telefon...nu trebuie sa-i zici ca-l iubesti, doar sa-i arati ca-l placi.pentru ca dupa o sa profite de chestia asta.bafta. sper ca te-am ajutat.:*

| TrixLove a răspuns:

Nu stiu. Daca nu te-ar placea nu s-ar mai uita la tine. Cred ca e reciproc sentimentul. oricum nu-i spune nimic pana nu esti sigura si de sentimentele lui. stii ce-as face eu? eu cred ca ar fi mai bine sa-i iei ID-ul si sa povestiti. fa-l sa rada. cred ca l-ar omora incet asta. distrati-va. cheama-l la o inghetata/bere/tigara. depinde de preferintele lui. vezi ce-i place. dupa ce vorbiti mult si va vedeti des poti sa-i cumperi o bratara de piele sau oricum ceva destul de rock si sa ii spui ca ti-a placut mult timpul pe care l-ati petrecut impreuna si continuati sa petreceti timp impreuna si lasa-l pe el sa faca pasul cel mare, pentru ca se va speria daca il faci tu...asa se intampla mereu. pana sa-mi dau seama de asta am dato-n bara de foarte multe ori, dar din greseli invat, dar regret ca am aflat asta abia acum, dupa ce m-au respins vreo 4. dar cand am incercat ceea ce ti-am zis, a mers si am fost in al 9-lea cer si inca sunt.hee hee incearca ce-ti zic eu. sunt 100% sigura ca daca petreceti timp impreuna, se va atasa. Daca nu va cunoasteti suficient, nu veti putea lega niciodata o relatie. bafta. Funda?

| CrazyTeenager a răspuns:

Gaseste-ti ceva de facut, ceva treaba prin curte, daca tot zici ca esti din mediul rural, familia ta va aprecia ajutorul tau si implicarea ta in treburile casnice, sa vezi ce fel, dupa destul timp petrecut in gospodarie o sa simti ca mori daca nu vezi sapa cel putin odata, la propriu ca nu o sa ai ce sa mananci happy.
Cat cu privire la baiatul ala, e doar un baiat, stai prin preajma lui, daca zici ca te privea insistent, sigur vrea sa o pune-ti, petrece-ti ceva timp cu el, o pune-ti de cateva ori, vezi protejat, totusi nu vrei copii.si cam asta e cu love story.

| MonicutZZa a răspuns:

Ce de copii.
Draga mea, eu cred ca beietilor le plac fetele sigure pe ele. Decat sa astepti, sa vezi, sa presupui, mai bine flirtezi cu el. Mai degraba sa-l faci sa te placa decat sa il intrebi daca o face.

| SmileyyXD a răspuns:

Unii ar zice sa il intrebi pe el.Dar pe cine pacalim? Noua fetelor ne e rusine sa intrebam baietii ce simt pentru noi sau sa le marturisim.Eu zic sa-l mai lasi 2-3 zile sa vedem daca se baga in seama cu tine sau daca se mai uita asa insistent la tine, daca nu te baga in seama si nu`ti spune nimic pune o prietena de a ta sa il intrebe daca ii place de tine sau daca simte ceva pentru tine.Succes![Scuze daca e dubla postarea!]

| bibi_1859 a răspuns:

te inteleg eu cred ca simte ceva pentru tine dar tu trebuie sa faci ca acel ceva sa creasca si sa explodeze si sa-ti spuna dar ar cam trebui sa te inarmezi cu rabdare nu-i arata ca iti place de el si stiu ca va fi greu si nu vreau sa te fac sa fii pesimista dar incearca sa iei in considerare si o varianta mai trista a povestii succes chiar mi-as dori sa iasa totul bine si in favoarea ta

| Alinootzza a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui ceea ce simti, altfel mereu te va macina aceasta indoiala.Incearca sa ii spui intr-un moment in care sunteti doar voi doi, dar nu te injosi prea tare altfel el isi poate bate joc de tine.Incepe conversatia cu subiecte obisnuite si dupa ii spui ce ai pe suflet.Stiu ca iti va fi greu, dar sper ca totul se va incheia cu bine!