| valentinalina a întrebat:

Sunt indragostita pna peste cap deun baiat adica indragostita e putin spus il iubesc:X:X daca nu il vad simt ca mor ce sa fac nu mai suport simt ca morr ...partea nasoala e ca nu stiu daca si el ma place dar eram la poarta iar el era pe cealalta parte a strazi si se uita insinstent la mine voi ce credeti? funda pentru cel mai bun raspuns va :*:*

5 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Hai sa-ti zic o treaba:nu esti indragostita, nu il iubesti. Esti obsedata de el, iar asta nu e iubire.E o chestie adolescentina.A-i sa vezi ca peste 2 saptamani"te indragostesti"pana peste cap de altul si il uiti pe acest baiatwinkingIar, daca un baiat se uita insistent la tine asta nu inseamna nimiclaughingAsa is majoritatea baietilor cand vad o fata frumoasa.Deci...ai grija ce faci fiind atat de indragostita de ambalajul baiatului! Numai bine!

| FreakyFred a răspuns:

Sinucide-te. Acum.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Die,pitzi die!

| Andu96 a răspuns:

Pai vorbeste cu el! Spune-i ce simti. Il cunosti sau doar iti place de el? E foarte important asta. Daca nu-l cunosti, cunoaste-l! Ai zis ca se uita insistent la tine...Ai grija sa nu fie interesat doar de felul in care arati! Comunicarea sta la baza oricarui lucruwinking. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul lui.

| Acineva a răspuns:

Cred ca daca s`a uitat la tine e un semn bun si daca si el te place atunci o sa fiti impreuna nu stiu incearca sa il faci sa se indragosteasca de tine sa vb cu el sa il bagi in seama sper sa te pot ajuta pa pa skumpo...