Sigur. O viata ce poate deveni frumoasa la un moment dat
Ai incredere in tine, lasa supararile si incearca sa vezi partea roz a lucrurilor. Daca nu este niciuna, incearca sa o creezi tu
Nu văd nici o șansă ca viața mea să devină mai bună
Ideea e ca tu sa sa-ti formezi o viata mai buna, ma gandesc ca ai in cap o lista cu lucruri pe care le vrei, incepe sa tragi pentru ceea ce vrei si poate viata ta o sa fie mai faina.
Am încercat da sunt demoralizat prea mult din partea prietenilor şi a familiei deci pe scurt nu pot
Atunci mori, frate.
Ce s-a intamplat?
Ca sa te sinucizi trebuie sa fii slab.
Ti se pare ca rezolvi ceva cu asta? Ar fi doar o dovada de lasitate si o pierdere.Prin orice ai trece, fii sigur ca ai ceva de invatat din asta.Doar rezista si lucrurile bune se vor intampla suicidul nu e o optiune.
Suicidul e cea mai ușoară opțiune de a scăpa de probleme
Aici greșești.Prin suicid nu scapi de probleme, ci le pasezi altora.E un gest iresponsabil.Ai fi chiar atât de egoist si las?
Pai ai putea folosi o funie si un scaun, sa. cu durere mai mica, arunca-te de la etajul 10 sau mai mare si sari pe beton. Ai putea folosi si un cutit. Sa folosesti somnifere in timp ce iei otrava. Trebuie sa fi inventiv. Dar gandeste inainte, daca merita sau nu. Ce e asa de grav? Stai linistit ca multi altii o duc greu.. Si eu ma gandesc la asta cateodata, dar pot sa ma controlez si sa fac ceva ca sanatatea mea mintalasa fie buna.