| flufita a întrebat:

Sunt intr o situatie mai naspa si nu stiu ce sa fac. Deci eu sunt prietena in clasa cu o colega vazuta ca fiind mai tocilara si a facut o faza naspa marti (s-a trezit sa parasca pe unii de chiuleau). Si a fost data afara din grupul clasei pe whatsapp, si si eu (si inca o fata in fine) fiind asociata cu ea, desi n am nici o treaba.
Si ma simt prinsa la mijloc pentru ca nu s de acord cu tot ce face ea, ca face multe faze gen daca ne intelegem toti sa chiulim ea nu tine cu clasa etc. Insa pentru chestiile astea de la liceu eu nu pot sa trec cu vederea asa usor peste calitati ce le am observat petrecand timp impreuna in afara liceului si sa sfarsesc o prietenie.
Insa in acelasi timp nu e mereu o prietena buna, de multe ori ma trateaza aiurea si se crede superioara si e genul care se supara ca ma supar eu.
Si nu mai stiu ce si cum si ce concluzie sa trag.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Faci din tantar, armasar... laughing daca nu ai probleme tu le creezi laughing
Situatia e foarte simpla: indiferent daca e tocilara sau nu asta nu are nici o importanta in problema ta, daca nu o placi, nu va intelegeti, ba uneori te priveste de sus, ce motiv mai mare de atat vrei ca sa nu mai fi prietena cu ea, sa nu te mai complici deloc cu ea? Rupe orice legatura cu ea si vezi-ti de viata ta, nu te obliga nimeni sa fi prietena ei!

| flufita explică (pentru lpavel):

Da dar nu e mereu aiurea gen uneori e super ok

| SkandallKamataru a răspuns:

Adica toata clasa e de acord sa chiuleasca si se gaseste ea sa ramana? Scapa de ea laughing
Asa e, se gaseste fix pr0stu clasei sa ramana in loc sa plece acasa, mai stiu si eu cazuri.