| TkSonia a întrebat:

Sunt o fată ciudată dacă sunt obsedată de un băiat anime pe nume Killua?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. De la obsedată la posedată e un pas miculutz.

| HandaSei a răspuns:

Unele răspunsuri destul de sarcastice, iar altele destul triste venite de la niște persoane cel mai probabil la fel de triste în viața lor... straight face

Nu văd de ce ar fi ciudat, sunt nenumărate persoane pe lumea asta obsedate de lucruri pe care noi nici nu îndrăznim să ni le închipuim, în cazul tău e chiar ceva obișnuit în zilele noaste, cineva care e obsedat/îndrăgostit/fascinat de un personaj fictiv din anime, jocuri, cărți, benzi desenate etc., înseamnă doar că persoana respectivă are suficientă imaginație cât să reproducă în mintea ei personajul respectiv și să-l aducă la viața pentru propria satisfacție/curiozitate, oricare ar fi fost(sau încă este) motivul, imaginația nu a făcut niciodată rău nimănui!
Persoanele care visează la lucruri bine definite, chiar dacă uneori de domeniul fantasticului, e suficient că au curajul să și le imagineze în primul rând, in general acele persoane sunt mult mai creative și ingenioase decât cele care susțin că "trebuie să revii cu pucioarele pe pământ", pentru că ce nu reușesc acestea să conștientizeze, este de fapt că totul se petrece în realitate, doar noi definim un lucru a fi real sau fictiv, dar odată ce acele lucruri fictive se pot produce, iar lumea le conștientizează și reflectă asupra lor, atunci acele lucruri nu sunt chiar atât de fictive pe cât unii susțin - și poate că în fact acele persoane care susțin cu tărie că sunt realiste, își neagă de fapt propria realitate...

Scuze dacă am dat în prea multă filozofie, dar mă enervează când lumea face mișto sau își impune niște idei fixe pe niște chestii subiective, sper că sa înțeles ceva... rolling on the floor xd

| Anonim147943 a răspuns:

Buna. Nu pot spune ca esti ciudata dar incearca sa te uiti dupa baietii din viata ta. Iti va fi mult mai usor plus ca cu Killua nu poti fi impreuna sau discuta cu el. Bafta!

| TkSonia explică (pentru Anonim147943):

Killua mi-a sucit mințile >=

| Anonim147943 a răspuns (pentru TkSonia):

Incearca sa nu te mai uiti la el sau sa vizionezi videoclipuri cu el. Uita-te la baietii de pe lumea asta si ai sa vezi ca o sa existe macar un baiat dragut.