| IuLLZ a întrebat:

Tine cineva post? Eu da si multi ma iau in ras. In clasa la mine sunt doar 2 fete care tin post, din 34 de copii. Puteti sa imi spuneti si mie niste produse de post? Dar nu teorie laughing, adica : sa nu contina lapte, carne. etc. Produsele exacte. Multumesc mult! O zi buna!

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Si eu tin post si-mi iau mozaic, salam de biscuiti, eugenii, covrig polonez, baclava cu nuci, fornetti saratele, pernuta cu visine/fructe de padure;
Iar ca mancare:spaghetti, pilaf, mancare de cartofi, mazare, pireu, salate, supe, etc

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai exista pate de post (imi place foarte mult), lapte de soia sau cascaval de post.De asemenea, avem o mare varietate de fructe si legume.Este foarte bine ca tii post, nu multi reusesc happy daca te iau in ras e problema lor, cel putin tu crezi cu adevarat in Dumnezeu si vrei sa iti purifici organismul si sufletul.

| Victoria a răspuns:

Nu-i lua in seama pe colegii tai, e foarte bine sa postesti. Eu nu o fac pentru ca nu ma pot abtine de la snacksuri si dulciuri, dar te felicit pentru ca tu o faci.

| OanaG a răspuns:

Sunt invidiosi pe rabdarea care o ai, si eu tin post, chiar acum mi-a dat in greata carnea. Daca totusi vrei sa manaci ceva dulce iti recomand Alka napolitane cu LAMAIE.sunt de post :* Sarbatori fericite:*:*

| anusha a răspuns:

Eu am tinut primele doua saptamani. Rad de tine pentru ca nu pot sa faca acest lucru. E de laudat persoanele care pot sa il tina. Referitor la produse sunt multe, doar trebuie sa stii cum sa le folosesti.

| IuLLZ explică:

Si mie imi place mult pateul de post :X...