Acel moment cand te sinucizi și dai vina pe colegul de banca pe care îl urăști ca nu a șters tabla
Uite așa se nasc oamenii cu minți bolnave, frustrați care se gândesc cum să facă rău celor din jur. Nici măcar nu ar trebui să-ți treacă așa ceva prin cap. în viața trebuie sa fii pozitiv sa te gândești la persoanele din jurul tau, să-ti ajuți aproapele indiferent că nu-ți dă ceva înapoi.
Da daca sunt dovezi, dar daca nu, atunci pur si simplu pe omul acela o sa urasca toti, deoarece din cauza lui sa sinuciz un om, chiar daca nu e vinovat
Dar nu am zis ca este vorba despre mine. Stiu ca a sunat ciudat intrebarea, dar nu am zis despre ce este vorba pentru ca am vrut sa vad din punct de vedere real care ar fi consecintele. Este vorba despre serialul pe care sigur il stiu toti, "13 reasons why" si cum s-a cam terminat brusc vreau sa stiu daca toti cei care apareau pe casete ar putea fi invinuiti. Nu voiam spoilere din S2 ca poate nu se intampla nimic cu ei, dar vreau sa stiu daca se putea.
A, da, si am zis "vorbesc cat de serios se poate" in sensul ca vreau raspunsuri clare nu ironice...
Întrebarea ta a sunat că ai fi un criminal în serie.
Imi pare sincer rau pentru asta, nu era intentia mea, doar voiam sa stiu in caz real cum ar fi, adica faptul ca e un serial putea schimba raspunsurile, iar eu sunt foarte "implicata" in serial