1. Multumesc tie care barfesti. Imi amintesti in fiecare zi cat de important/a sunt.
2. Mandra in fiecare zi ca sunt deasupra ta..Deasupra barfitorului!
3. Cand eram mic/a am invatat la scoala sa arat obrazul, tie barfitorului iti arat ambii obraji.
4. Cand esti barfit simti ca barfitorul te dezbraca. Noroc ca eu arat bine si nu mi-e rusine de mine, insa tu cel care barfesti, cum te simti?
5. Barfa este rezultatul finit al invidiei. Invidia este rezultatul a tot ce fac eu bine, asadar poti continua sa barfesti.
6. Cand aud o barfa imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Lucrurile importante imi intra pe o ureche si acolo raman.
7. Cand cineva iti spune ca esti barfit, inseamna ca el la randul lui a barfit. Ai grija sa nu faca din tine un alt barfitor.
8. Barfitorii sunt oameni complexati, lipsiti de viata proprie, care se hranesc cu rautati de cele mai multe ori inventate.
9. Oamenii cu bun-simt sunt o specie pe cale de disparitie pentru ca sunt invadati de barfitori.
10. Barfitorii se inmultesc precum chinezii. Ar trebui inventata o lege sa nu mai existe mai mult de un barfitor la familie.
11. A fi important trage dupa sine barfa.
12. Cum tratezi barfa? Cu un zambet amar si o ironie subtila.
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Uite cateva
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
Orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA
Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!
Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s-au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?
Barfa'i pentru prosti, deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza, in lumea printeselor nu exista rautate
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni."
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea!"
"Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"
Beibiix2012 întreabă:
andreea_6355 întreabă:
Madwlyna întreabă: