| qnt1chr1st a întrebat:

Uh vreau neaparat sa ma las de scoala, dar de abia trec a 10-a si in Romania fix 10 clase sunt obligatorii, ce pot sa fac? Eu la scoala nu mai calc, nu pot, nici fizic, nici psihic, am probleme oricum, sunt pe antidepresive si antipsihotice de 3 ani (de la 14 ani), nu am pe nimeni la liceu si nu mai pot pur si simplu sa stau asa inca trei ani, pentru ce? sa incerc sa ma omor iar? sa am si mai multe cicatrici pe corp? haha nu ms.

eu am mai stat un an acasa cand eram a opta, ma lasasem de scoala dar am revenit si am zis hai sa mai incerc, dar nu pot, plang in timp ce scriu asta????????

ajutor vreau sa imi spuna cineva ce sa fac ca sa nu mai merg la liceu, ma gandeam sa iau supradoza doar ca sa stau in spital si apoi sa ma interneze iar la nebuni ????????????????

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine citește Psalmii, Noul Testament cu rugamintea către Tatăl nostru ceresc sa iti vorbeasca prin Cartea Lui si sa iti vindece sufletul.

| MistarGoGu a răspuns:

Îți cauti de munca! sa uiți!
Le duci un certificat medical ca ai probleme! Raman alții cu 7 - 8 clase pe la tara ca ii pun părinții la munca.

| Robert2526 a răspuns:

Ce se intampla mai exact la liceu de te temi asa de rau?