Salut! Si eu trec prin situatii destul de neplacute, si de-a lungul timpului am intampinat multe probleme in familie si am avut in cap sa plec de acasa, dar m-am gandit de doua ori inainte sa fac asta! Ceea ce trebuie tu sa faci este sa te linistesti, sa gasesti sprijin mai ales moral in cineva si sa fii mereu optimist. Adevarul e ca, sa fii optimist nu e asa de usor mai ales cand esti inconjurat de probleme, dar tocmai aici este cheia! Nu te lasa doborat de probleme, doboara-le tu pe ele! Asa ca, ideea cu plecarea de acasa nu o vad ca o solutie. Poti gasi sprijinul de care ai nevoie in prieteni si astfel poti sa depasesti orice moment.
Da. ai dreptate whiteangel13, dar unii oameni gandesc diferit, eu sunt chiar distrus, avaand niste proleme urata
Sper sa le dobor cum tocmai ai zis in comentariu tau! Ms mult
In beciul mamei cu pc-ul internet si provizie nelimitata de pepsi la 2.5L
De fugit de acasa mi-e prea lene sa fug, dar o evadare m-ar tenta. Unde m-as duce? Pai eu m-as rupe de toti cunoscutii si as lua in piept un oras mare, o metropola spre exemplu, de unde sa-mi iau viata de la zero si sa mi-o cladesc eu personal, dar in acelasi timp sa nu mai am contact cu nimeni din trecutul meu agitat si plin de necazuri. Practic asa, incepand o viata noua intr-un loc nou as uita ce a fost pentru ca as fi prea ocupat sa merg in fata.
Eu sunt bucuros unde sunt acum, unde m-a pus Dumnezeu, oriunde ai fugi tot dai de probleme.Fiecare gandeste in felul lui deci sper sa nu te superi daca am rationalizat diferit.
IL0VEDINER0 întreabă:
Bipolaru21 întreabă: