| kitishor a întrebat:

Urgent! Buna TPU! Cum ar trebui sa fiu la scoala? Gen. Sa ascult muzica in ore pe casti, sa umblu pe telefon, sa nu prea fiu atenta... ziceti-mi si mie! cum sa am un comportament "super"? Adica sa nu fiu asa de cuminte...
Funda! Si vot la toata lumea!

3 răspunsuri:
| BonaMeaEUnVampirMyBabysittersAVampire a răspuns:

Ce?! tu consideri ca asta e un "comportament super"?! ar trebui sa faci exact opusul. dupa ce cresti o sa realizezi ce importanta e scoala,nu o 'tortura'.ea te pregateste pentru viata.
ar trebui sa-ti faci temele,sa fii activa la ore,sa nu vorbesti obraznic cu profesorii, sa lasi telefonul si muzica deoparte, ai timp de ele altadata, nu in timpul orelor. faci toate astea pentru tine.tie o sa-ti fie bine.
sper sa te razgandesti, sa nu-ti mai distrugi viata

| Corinnààà a răspuns:

1. Ce medie ai? 2. De ce vrei asta? iti vei pierde toata concentrarea la ora si nu vei intelege nimic. Prin urmare nu vei stii si vei zice,, De ce oare nu am fost atenta?" 3. Nu ai nimic de castigat(desigur daca iti doresti sa ai o slujba buna)

| AnabelleKr a răspuns:

Nu face asta. Ti`o spun din proprie experienta. Nu ai absolut nimic de castigat. Nu trebuie sa o faci daca nu esti tu asa. Tu vrei sa fii rebela, dar poate asta nu e felul tau de a fi.