Mămică nefericită.
Sunt unele sarcini care trec fără simptome precise și unele ca a ta. Stările de rău sunt normale și ar mai dura cam pana pe la 20 săptămâni (dacă ai noroc). În ceea ce privește kilogramele, normalul ar fi de 10-15 pe tot parcursul sarcinii.
Nu sunt nefericita.Nu as putea zice ca sunt nefericita datorita copilului meu.Nu are nici o vina si abia astept sa se nasca sa il vad.Doar ca toate aceste strari chiar nu imi fac bine.Imi era teama ca ar fi vreo sarcina toxica.Dar nu am mai avut pana acum simptome de genul la inceputul sarcinii.Am avut greturi.Si de vomitat am vomitat o singuta data.Cand eram cu masina.Deci da, pe langa toate acestea mai am o problema.Am rau de masina, si inainte nu aveam. Daca merg intr-o masina si 5 minute deja imi vine sa vomit.Cand ma gandesc ca trebuie sa merg undeva la drum lung ma ia cu fiori.Si nici pastile de rau de masina nu am voie. Sper ca pana la 20 de saptamani sa imi dispara starile de rau. Daca nu o sa ajung sa lesin si daca merg pana la magazin.Sau mai rau, sa stau prin spitale.Si chiar nu imi doresc.Din aceasta cauza nici nu ma mai duc la munca pentru ca pur si simplu ma simteam rau la locul de munca.Acum abia astept urmatorul control si tot ce vreau e ca el sau ea sa fie bine.
Mă refeream din punct de vedere al simptomelor că te numeri printre puținele cazuri extreme, în care corpul e mult mai sensibil.
Nu-ți recomand munca fizica prea îndelungata sau prea grea și nici chestia cu drumurile prea lungi nu o recomand ( depinde acum de cat de lung e).
Odihnă cat simți nevoia, stai în pat și pune o perna sau o pătură sub picioare - ideea e ca picioarele sa fie mai sus, bea lapte și cel puțin 6 pahare apa/zi. Fără grăsimi.
Deja dîn ce povestești, în trimestrul III după cele 20 săptămâni o sa obosești mult mai repede și va trebui să stai în pat mai mult.
Aveam doar 6 saptamani de sarcina si deja incepeam sa merg des la baie.De atunci cred ca merg pe zi de 10 ori.Eu stiam ca mai incolo se intampla.Nu asa devreme.Am vorbit cu doctora mea si a zis ca e normal.
Este normal și cam de atunci încep simptomele, de când fătul începe să se dezvolte.
Fătul crește și odată cu el și uterul, care apasă pe căile urinare și vezică. Plus ca acum elimini nu doar ceea ce consumi tu, ci și copilul, chiar dacă e în cantitate mică, se adună. La fel se întâmplă și cu scaunul, constipația e des întâlnită.
Multumesc mult de sfaturi.
Cu placere.