Da, imi place engleza, as putea zice ca este limba mea preferata, ca si limba straina, inainte imi placea la franceza, dar acum, engleza.
Mie-mi place America de Nord, dar Statele Unite le-asi alege dintre s. u. a si Canda. am mers acolo, in s. u. a, in Los Angeles si mi-a placut foarte mult, mai ales plaja ![]()
Nu am mers in NY, dar as vrea sa merg, imi place![]()
Imi place tot ce am mentionat mai sus, dintre posibilitatile intrebarii, de ce, pentru ca este o tara [ am vazut ] mai curata decat a noastra, nici nu se compara cu Romania [ zic unii ] pay, ex. sa comparam Tennessee cu saturile de la noi?! e clar cine castiga
si Romania este frumoasa, dar murdara
. pacat d e tara noastra
Imi place limba engleza foarte mult. Despre NY ce sa zic? Il ador, acolo vreau sa locuiesc.
Acum cteva zile m-am uitat pe un site din Rmania si am citit ceva foarte adevarat:"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Spre norocul meu nu mai traiesc in Romania de la 6 ani. Vorbesc engleza cand merg in oras, la mall, la market, etc.La scoala vorbesc si romana si engleza deoarece merg la o clasa speciala. DA, imi place limba engleza si New York-ul.Eu locuind in L. A. am fost o saptamana cu familia la N. Y. si mi-au placut zgarie-norii chiar daca ii mai vad si pe aici dar e un oras super frumos si aglomerat.Cum au londonezii double-deker asa au ei taxiuurile si zgarie-norii. E un oras in care ai putea trai foarte bine.Intr-adevar este un oras curat la fel ca si toata California.SUCCES
Ralucutzaa11 întreabă:
Park1Suin întreabă: