e ce? Ea:"Pt ca e melodia lui(baiatului acela) preferata. Am ramas socata.Este si melodia mea preferata.Si acum ma intreb: Oare nu am gresit ca le-am spus prea multor oameni ce simt pentru el?(Si el a aflat). Sunt confuza.Si stiu ca azi, in momentul acesta il iubesc mai mult ca oricand.Si nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma! Dar fiti seriosi! Multumesc!
e ce? Ea:"Pt ca e melodia lui(baiatului acela) preferata. Am ramas socata.Este si melodia mea preferata.Si acum ma intreb: Oare nu am gresit ca le-am spus prea multor oameni ce simt pentru el?(Si el a aflat). Sunt confuza.Si stiu ca azi, in momentul acesta il iubesc mai mult ca oricand.Si nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma! Dar fiti seriosi! Multumesc!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

:o! Tine minte, am cont pe TPU si pot vedea! De ce nu ai avut incedere in  mineee ? Stii prea bine ca si eu am problema asemanatoare...ma rog
? Stii prea bine ca si eu am problema asemanatoare...ma rog nu vrei, nu vrei. Daca doresti sfaturi mai bine fata-n fata
nu vrei, nu vrei. Daca doresti sfaturi mai bine fata-n fata .
.

Pai si  eu am fost in aceeasi situatie incerca sa nu il mai bagi in seama sa nu  mai intrebi de el sa-i arati ca nu te intereseaza si ai sa vezi ca el singur va veni la tine; din propria initiativa.