Cred ca cel mai bine ti-ai scoate din cap aceasta idee stupida si ai incerca sa privesti si partea buna a lucrurilor, nu doar cea rea.Trebuie sa te gandesti ca in viata nu va fi niciodata cum ne vom dori noi.Vom mai avea parte si de obstacole, tradari, dezamagiri, insa tot ce trebuie este sa le facem fata.
Ar trebuie sa stai putin si sa analizezi.Are rost sa renunti la viata pentru starea pe care o ai acum,si poate ca peste ceva timp iti va trece si vei fi bine? nu te gandesti ce vei lasa in urma ta si cate persoane vei distruge prin pierderea ta? Gandeste-te la cei care mai ai doar o zi de trait, cum crezi ca se simt ei cand stiu ca numai pot face nimic?
Scoate-ti prostia asta din cap si fi tare orice ar fi si nu uita Dumnezeu ne-a dat viata, si tot Dumnezeu ne-o va lua!
Calmeaza-te, capul sus si mergi mai departe, spre surprinderea ta vei vedea ca vei reusi.
În primul rând, gândeşte-te că încă nu ai învăţat cum să scrii corect. Uite, ăsta e un motiv bun.
Apoi, o viaţă ai. Live it the way you want, bastard.
Si eu am avut multe stari de depresie. Simti ca nimeni nu te intelege si asa este, pentru ca nimeni nu simte ce simti tu si nu li se pare important. Trebuie sa incerci si iar sa incerci sa iesi din depresie, facand lucruri care iti plac, sa faci lucruri nebunesti pe care nu ai curajul sa le faci de obicei ca sa capeti incredere in tine. Motivul poate fi doar unul: candva va rasari si soarele pe strada ta. Cu cat suferi mai mult cu atat bucuria va fi mai mare cand dai peste ea. Trebuie doar sa rabzi si sa speri si sa incerci
. Succes.
Offf normal ca vrei sa te sinucizi pentru ca asta gandesti tu dar, noi oamenii daca avem incredere in Dumnezeu ne putem controla destinul cu puterea gandurilor noastre!
Nu direct insa pe parcurs vei vedea ca gandurile bune iti influenteaza in bine toata viata crede-ma! Ai incredere in Dumnezeu si totul va fi in ordine! Gandeste pozitiv fa niste meditatii sa iti cunosti trupul si sa vezi ce complex este! Doar o viata ai si crede-ma sunt atea de descoperit intr-o viata ca nu merita pentru nimic sa faci asta crede-ma! Invata sa gandesti pozitiv este cel mai important crede-ma! Sa iti schimbi fell de a gandi este cheia problemei tale! Mediteaza asupra poblemei tale si va fi totul bine cauta radacina problemei tale in adancul tau si extermino cu puterea sufleteasca si mintala!
Viata e frumoasa o sa iti dai seama si mie imi mai vine sa plec de pe pamant. Gandeste te in viitor ce frumos va fi. Nu ai pentru ce sa te... CIAU
Nici n-ai cum sa ceri atentie, multi au parerea, ideea asta fixa despre cei care spun astfel de lucruri.
Ce atentie sa ceri daca tu vrei sa mori, unde atentie, la 2 metri sub pamant?
Sinuciderea ramane o cale, o alternativa a vietii pe care o traim, o cale dureroasa cu multe implicatii.
Mai doamne fereste. Ai 100000 de motive sa nu te sinucizi. Treaba este ca si eu simt asta in unele momente dar ma gandesc sa fiu cu capul sus si sa fiu mandra de mine chiar daca nu sunt perfecta.Toti avem un scop in lume si trebuie dus la capat.In primul rand ai o viata inainte...du-te distreaza-te uita de probleme si comportate ca si cum ai fi 'THE BEST'.