Te sfatuiesc sa asculti de parintii tai, ca la 15 ansiori esti inca micuta iar daca tii la baiatul ala atunci stai departe de el, ca parintii tai au metode sa-l nenoroceasca, sau sa-l bage in puscarie daca itintretine sex cu tine. Din pacate nu glumesc.
Am stat puțin să procesez ce ai scris tu aici...
POFTIM?
„Au metode să-l nenorocească sau să-l bage în pușcărie dacă întreține sex cu tine."
Foarte trist.
Daca el are peste 18 si lucreaza, ar putea sa te ceara de nevasta, fete de la 15 ani se pot căsători. Cine vrei să aibă binecuvântarea lui Dumnezeu pete relația lui face sex numai după căsătorie.
Stiu. dar imi este foarte greu. si e o situatie foarte proasta findca trebuie sa aleg intre el si familia mea si nu pooot face asta…?
Tu la 15 anisori NU ai de ales, fiindca esti minora si sub stricta supraveghere si raspundere a parintilor!
Alege familia. Iubitul azi e maine nu mai e. Familia e pe viată.
Trist dar adevarat. Acum viata ti se pare roz dar cand vei da de greutatile vietii, vei regreta.
Salut!
Cum l-ai tinut ascuns 3 ani?
La etnia voastra, pana acum stiam ca va marita.
Acum urla hormonii in tine si sentimentele dupa el.Trist,dar adevarat,iubitul poate sa plece, familia-orice prostie faci, te iubeste.
Ai rabdare.O sa ai si iubit, si sot, si copii si o viata plina de astea.
Urla hormoni in mine?
daca iubesti un om insemna ca vrei neaparat sex? eu stiam ca la voi romani fetele fac sex cu oricineee, nu ne marita nimeni ca nu suntem in 1983
Mai așteaptă puțin până îți începi viața sexuală sau ați făcut-o deja. Dacă da și el era major poate să intre la pușcărie. Nu zic că să te ți de școală dar totuși încă corpul tău nu e pregătit.
Ascultă mă copilă!
Nu știu cum a reușit pedofilul ăla, sa aibă o relație cu tine, nu știu unde îți stea mintea la 15 ani este o nebuniei! Ce vrei tu la o așa vârstă dar adunăți mințile că, viața reală nu-i că fimele turcești nu-i că în puterea dragostei, sau filme indiene, decâ tu consideri câi "normal" să ai de aface cu un bărbat în toată firea de la o vârstă atâta de inconștientă!, să poți înțelege cu ce se mănâncă viața asta, faci comiți iei o decizie si o alegere ce-ți va costa viața! Fiindcă este clar că parte de educație de părinți normali nai avut parte să-ți dea minte să-ți explice! Săte îndrume cum Săte ferești de astfle de escrocii ce azi îți spune "viața mea""iubirea mea" și mâine poimâine îți va spune du-te fămi rost de banii! Eu știu destul cazuri reale și Adevărate o Săte convingă câi "bine""câi normal" să apuci niște drumuri ce acum nu le judeci căs greșite, și îți vor distruge sănătatea sufletul mintea!
Enorm de multe fete, adolescente, minore cad pe mâinile și vrăjeala ăstora cu "viața mea" "iubire mea" o vreme! Până când te știe? Ruptă definitiv de familia ta și nu te susține niciun membru din familia ta, ca apoi văzând că ești cu totul la mână lui vei ajunge să-ți blestemi zielel! o Săte racoleze, bărbați escrocii ca el nu le arde de însurat și de familie, ei se ocupă complică cu copilele ca tine să-ți câștige încrederea ca apoi, Săte poată manipula să comiți multe greșeli ce tu vei renunța la propria ta demnitate și săi faci compromisuri pentru el, în timp ce tu te distrugi si vei deveni sursa lui de venit asigurată! in timpul ce el stă picior peste picior! Altceva nu te așteaptă dacă ai impresia că el"te iubește" și că tu ești "viața lui" nu ești decât foarte inconștientă și copilă foarte greșit îndrumată! Ce ai săi faci? Dacă el te cere de la părinți tăi si ei te dă ca pe oaie! Să faci ce la 15 ani cu ditamai măgarul racolator de copile fără mintea la ele, ce au impresia că "știe ele cei viața asta",.o să faci copii! O să-ți lași scoala și? Vei ajunge sluga unui pedofili real! Asta te așteaptă altă soartă să nu creezi că te așteaptă!,
Nu mai pun problema că el deja tea curtezat de la o vârstă mult mult mai mică! dacă îl ști de 3 ani! Tu ai impresia că el are de gând Săte ducă la Disneyland? Stai cuminte! Ținete de schoală de carte, pune mâna și învață să-ți educi propria viață, dacă vezi că părinți nu se implică deloc în educația ta, fă-o tu și nu te mai lăsa dusă cu pluta, de toți pedofili și trântori obsedați de copilele fără minte! Ai habar câte fete sunt racoalate în felul ăsta? Si ajung în Europa exploatate și devin mașinărie de produs banii ăstora! Nu ai habar pe ce lume trăiești copilă.
Âmm. mulțumesc de sfat doamna dar ne stim de cand aveam 12 si 15
Ani iar acum eu 15 el 18. nu mi se pare o vârsta exagerata
Sunt băiat! serios. Nu altceva.
Mași bucura cu Adevârat dacă ai lua în serios ce-ți spun, și te îndrum, eu spun ce se întâmplă în viața realitate nu-ți vorbesc din filme,. cu toate căs foarte multe cazuri bazate pe fapte reale! în foarte puține filme ce arată realitatea cum fete minore ajung exploatate, racoloate forțate să întrețină relați intime cu alți nenorociți pentru sume de banii, pe care alți profită de viața lor, sufletul lor. Nu te lăsa aburită te toți idvizi de pe maidan! Ăla n-are ne gândi cu tine nimic serios!
Anamariaonuc întreabă:
___qIS2 întreabă: