anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult de tot. vreau pareri, cat mai multe.strang pareri in legatura cu acest subiect:cand imbatraneste omul.am de facut un proiect si m-am gandit ca o parte din el sa fie cu argumente aduse de diversi tineri.as putea sa-mi fac si singura asta, deci nu o luati ceva in genul ca vin sa-mi fac temele aici.ca nu e chiar o tema, si in plus mi se pare normal.nu ma duc sa intreb lumea pe strada si asa.asa ca daca vreti, scrieti numele.de ex: Cristina, suceava:din punctul meu de vedere ...multumesc mult daca ma ajutati!

4 răspunsuri:
| `KiddO` a răspuns:

Patry/ tg jiu : Atunci cand simte el happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cand incepe s'o ia razna.rolling on the floor

| Ady93 a răspuns:

Adi, Bucuresti: Omul imbatraneste cand nu mai poate, cand nu mai are vointa si chef sa traga sa traiasca sa se bucure, cand acel combustibil al vieti se termina. Dupa parerea mea fiecare alegem cand imbatranim dar desigur conteaza si intamplarile, stresul, iubirea, toate influenteaza per total cat mai vrem sa traim. Exemplu daca un om traieste singur toata viata lui nu imi imaginez ca acel om sa duca o viata foarte fericita asta ducand la o imbatranire mai rapida... daca ma intelegi. Sper ca am fost de ajutor happy.

| Razvan a răspuns:

Eu deja ma simt batrana.Prea le stiu pe toate.Si alea pe care nu le stiu, le intuiesc.Glumesc evidentlaughing
De la 12-13 ani imi doream sa fiu batrana.De ce? Habar nu am. Mi se pare mai intresant sa ma duc intr-un parc unde se duc batranii decat in discoteca. Mi se pare mai intresant sa vorbesc cu un om de 50 de ani decat cu unul de 17
Nu stiu de ce, pur si simplu ma simt mai bine cand sunt inconjurata de oameni maribatting eyelashes