Ca să - ai- o fată, trebuie să faci și tu ceva pentru asta, să faci ceva împreună cu ea. Ai făcut ceva pentru asta? Sau ai raționat așa.
Îmi place o vreau, dacă nu o să fie a mea, îmi fac sepuku!
Bine a făcut că ți-a dat papucii, bine că suferi, asta te ajută să afli și să înveți pe ce lume trăiești.
Pentru tine, iubești acum înseamnă vreau, iar dacă nu-i pot obține ce vrea, pe cine vreau, pentru mine, să o am, să fie a mea, se dărâmă lumea. Tu când ziceai că o iubești te iubeai pe tinem doreai o fericire pentru tine, fără a ține cont de ea.
Acum tot pe tine te iubești, de aceea îți plângi singur de milă.
Iubirea nu este așa. Iubirea nu este ce vreau eu,
adică dacă fata e frumoasă, ea trebuie să fie a mea, ci ceea ce
vrem noi împreună, eu și prietena mea.
Dacă ai vrut ce nu meriți, ai primit peste bot.
Și acum ce o să faci, o să îți plângi de milă toată viața?
S-a terminat lumea?
Data viitoare tot așa o să gândești?
E faină, e frumoasă, vreau să fie a mea, dacă ea nu vrea, eu plâng?
Ești o persoană slabă, probabil e prima dată când te îndrăgostești
Stai linistit ca o sa treaca, ocupatii timpul cu ceva care îți face plăcere
Mno, am inteles trauma ta, acum, ajuta-ma sa te ajut...
Ce ai facut pentru a fii cu respectiva fata?
Daca eziti sa raspunzi la aceasta intrebare invocand diferite scuze sau imi vei raspunde cu ceva de genul "I-am spus ca o plac" ei bine, in prima varianta, iti meriti soarta, deoarece nu ai facut nimic pentru a fii cu ea, iar in a-2-a varianta, ai primit o lectie, si anume ca niciodata o fata nu va sarii in bratele tale daca-ti afirmi "dragostea" asa ca, invata din ea, si nu mai repeta aceeasi greseala.
De ce nu o poti avea? Ar fi trebuit sa scrii si motivul ca sa te putem ajuta mai bine cu sfaturile. Daca chiar e imposibil sa fii cu ea, incearca sa iti vezi de viata usor usor, nimic nu se opreste in loc pentru o persoana.Desigur ca e dureros, dar toata lumea trece prin suferinta ca mai apoi sa cunoasca fericirea.Ce ar fi viata fara sentimente? Suferinta, fericire, lacrimi, zambete.O sa ai parte de o viata frumoasa si linistita daca eliberezi gandurile acestea.Incearca sa ai ocupatie, atunci cand creierul e pus sa lucreze nu se va mai putea gandi la suferinte.Te-ai prabusit pe moment din cauza gandurilor pentru ca esti o persoana mai slaba de fire probabil, dar oricui i se poate intampla.Te sfatuiesc sa citesti o carte foarte buna si care pe mine m-a inspirat enorm:"Lasă grijile, începe să trăieşti
Carte de Dale Carnegie".
Ce înseamnă faptul că te-ai prăbușit? Că ești o persoană instabilă emoțional.
Ar trebui să treci peste, să îți revii.